Stohl András egy igen kínos kérdésre is őszintén válaszolt: a hazugságról faggatták
Stohl Andrást nem lehet azzal vádolni, hogy ne mondaná ki, amit gondol.

stohl-andras-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András intim kérdést kapott egy videós kérdezz-felelek játék során. A Centrál Színház  rendszeresen lehetőséget ad nézőinek, hogy kérdéseket tegyenek fel a színészeknek. Stohlt pedig a hazugságokról kérdezték.

Meg kell hagyni, nem áll tőle távol a téma, bár mostanra megtanulta, hogyan mondja el őszintén a véleményét. A Marton László-ügy kapcsán is vérlázító szavak hagyták el a száját a kommentelők szerint, de legalább nem hazudott.

Stohl András és Kovács Patrícia színésznő olvasták fel egymásnak rajongóik kérdéseit. Amikor a színészt a hazudozásról kérdezték, higgadt és őszinte választ adott. Arra a kérdésre, hogy „tényleg mindenki hazudik?”, egy egész vallomást fogalmazott meg:

- Hát, röviden igen, hosszabban: ez szerintem vállalás kérdése. Én bizonyos dolgokban nagyon sokáig hazudtam, akár önmagamnak, akár másoknak, úgy, hogy nem tudtam, hogy hazudok. Szerintem ez egy fejlődési stádium, tehát minél inkább önazonos vagy, minél inkább megtalálod a helyedet, szerintem annál kevesebb a hazugság az életedben. Az nagyon szar, amikor saját magadat belekényszeríted a hazug világba, mert akkor végig hazudsz. Úgy is, hogy nem tudod, hogy hazudsz. 

Stohl András vallomását ezen a videón nézheted meg:

A cikk az ajánló után folytatódik

Fáj neki, hogy még mindig bántják

Stohl András már olyan sok botrányt tudhat a háta mögött, hogy az ember azt hinné, edzett lett az évek során. Pár hónapja mégis kifakadt, hogy az emberek nőcsábásznak, drogosnak és alkoholistának bélyegzik. Olvasd el cikkünkben, mi fáj még neki.

Ezt is szeretjük