Stohl András hatalmas bakija élő adásban: "Másfél millióan nézték, hogy pofára estél"
Stohl András hatalmasat esett a Csillag Születik élő adásában, amelyet rengetegen néztek.

sthol andras6-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András tévés karrierjének egyik legnagyobb bakija a Csillag Születik című tehetségkutató műsorban esett meg. 

Megcsúszott a színpadon, és akkorát esett, hogy még a mellette álló Ördög Nóra is meglepődött.

Stohl András esése 

A tehetségkutató élő adásában Ördög Nóra a hosszú lépcsősoron gond nélkül lejött, míg Stohl Andráson a színpad utolsó két lépcsőfoka kifogott, nagyot esett, és háttal a földön kötött ki.

- Az ilyen pillanatok miatt imádjuk az élő műsorokat. Valahogy én kiegyensúlyoztam magamat, és nem estem el Buci mellett - nosztalgiázott Ördög Nóra az RTL 25. jubileumát ünneplő visszatekintő műsorban.  

- Miközben néztem a lábamat, ahogy pörög egyet és kettőt, azon gondolkoztam, hogy "Bandi, másfél millióan nézik, hogy pofára estél!" Valahogy ebből tovább kellett menni - emlékezett vissza Stohl András.

Műsorvezetőtársa igyekezett elterelni a nézők figyelmét, ezért egy viccet is elejtett: „András egy hős, mert most először lépeget le ezeken a lépcsőkön a járógépe nélkül.”

Stohl András és Ördög Nóra
Fotó: RTL Klub/Csillag születik

- Mire véget ért a zene, már ott állt mellettem újra. Fábry Sándornak volt egy vicces megjegyzése rögtön: csúszós ez a cipő meg a színpad is. Ilonka néni ilyenkor egy zoknit húz a cipőjére, na most te is kapsz tőlem egyet - mondta a humorista, majd élő adásban levette lábáról a zokniját, és ráhúzta a műsorvezető cipőjére.

- Én Buci mellett ezt az esetet leszámítva mindig nagyon magabiztosan tudtam műsort vezetni. A Szombat Esti Lázban is bele kellett szoknom abba, hogy neki van egy attitűdje.

Stohl András lányai

Stohl András a 2014-es esztendőig, fia, Andriska születéséig hamisítatlan lányos apuka volt. Első házasságából két lánya, Luca és Rebeka született, ők mindketten nagykorúak. Korábbi élettársa, Ancsika is megajándékozta egy kislánnyal, Franciska 2022 szeptemberében ünnepelte 14. születésnapját.

Cover-fotó: RTL/ Stohl András

Ezt is szeretjük