"A nagy döntéseket nem könnyű meghozni" Steiner Kristóf meglepő elhatározásra jutott
Steiner Kristóf először a Feminának mesélt jövőbeli terveiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a 28 éves Steiner Kristóf arcát a legtöbben a Viva TV-ből ismerik, újságíróként és szinkronhangként egyaránt népszerű, mostanában pedig londoni filmbemutatókon készít interjúkat a legnagyobb sztárokkal.

Mikrofonvégre kapta többek között a Szex és New York díváit, de beszélgetett Harrison Forddal, Robert Downey Jr.-ral és a Szerelem és más drogok két sztárjával, Anne Hathaway-jel és a szexi Jake Gyllenhaallal is.

Folyamatosan ingázik

Folyamatosan ingázik Anglia és Izrael között, Magyarországra legközelebb várhatóan márciusban látogat, de csak egy hétre.

Hogy mikor költözik haza, még maga sem tudja, és egyelőre az is kérdéses, hogy hova. Ugyanis a Feminának elárulta, hogy budapesti lakását a Kabbala Központnak adja át, így korábbi otthona április 1-jétől a tanulócsoport székhelye lesz.

- Bár nem vagyok milliárdos, mint Madonna - aki a londoni központot adományozta -, hiszek benne, hogy ez elsősorban spirituális befektetés. Úgy gondolom, hogy a változás - legyen szó egy új munkahelyről, új szerelemről vagy a világbékéről - csupán választás kérdése. A nagy döntéseket azonban sosem könnyű meghozni, mert materiális világnézetünk meggátol minket abban, hogy igazán nagy lépéseket tegyünk - vallja Kristóf.

Megosztja otthonát a Kabbala tanulóival

- Én abban hiszek, hogy ha nem személyes birtokként gondolok arra, amim van, hanem közös jóként, és másokkal is megoszthatom azt, akkor soha nem fogok hiányt szenvedni semmiben - folytatja.

Azt is megtudhattuk tőle, hogy  amikor két éve elkezdte tanulni a kabbalát, döntést hozott: elhatározta, hogy változni fog, hogy teljesebb, boldogabb életet élhessen és
másokat is inspirálhasson.

Ennek a változásnak pedig az a következő lépése, hogy az otthonát megossza azokkal a hallgatókkal, akik hozzá hasonlóan hisznek abban, hogy mindannyian egy lélek vagyunk.

Steiner Kristóf egyébként folyamatosan frissíti weboldalát, így, ha nem is él itthon, a vele kapcsolatos aktualitásokat folyamatosan nyomon követhetjük, és londoni mindennapjaiban is betekintést nyerhetünk.

Fotó: Steiner Kristóf

Ezt is szeretjük