Stana Alexandra plasztikáztatta a mellét: ezért döntött a mellnagyobbítás mellett

Stana Alexandra 16 éves kora óta tervezte, hogy plasztikáztatja a mellét.

stana-alexandra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stana Alexandra plasztikai beavatkozáson eset át. A Dancing with the Stars gyönyörű táncosnője a mellét nagyobbíttatta meg. 

Az Instagram-oldalán írt arról, hogy ezzel egy 16 éves kora óta dédelgetett álma vált valóra. 

Stana Alexandra plasztikáztatott

Mivel kislány kora óta táncol, izmos lett a felsőteste. Ezért a hivatása szempontjából hálás, ugyanakkor gyakran frusztrálta, hogy nem olyan nőies a melle, amilyennek látni szeretné. Ez az oka, amiért rászánta magát a mellnagyobbításra annál a szakembernél, ahol nemrég Gelencsér Tímea is plasztikáztatta a mellét

„Ma egy tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra. Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére (lekopogom) megvédett mindenféle sérüléstől, de sajnos valahogy a nőies vonalak a felsőtestemet illetően elmaradtak. Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi.

A táncban ez gyakran előnyömmé vált, azonban a lelkemnek és a nőiességemnek hosszú éveken át tartó szorongást okozott. Voltak időszakok, amikor próbáltam elengedni, volt hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje!

Ezelőtt nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom, de abban biztos voltam, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem, ezt az egyet bevállalom, így felkerestem @drkrasznai -t. Rettegve léptem be hozzá konzultációra, mint egy tizenéves kislány, de az a szeretet, kedvesség, profizmus, ami körbelengett a rendelőjében, minden kételyemet eloszlatta. Két perc múlva tudtam, hogy jó kezekben vagyok és teljes bizalmat szavaztam neki.

Ma valóra vált az álom, túl vagyok a műtéten és jelenleg a szobában el vagyok kényeztetve! Nagyon hálás vagyok Neked Zsolt és a fantasztikus csapatodnak!” - olvasható a posztban, melyet teljes terjedelmében közöltünk.

Krasznai Zsolt felesége

A sztárok plasztikai sebésze nem műtött meg semmit Dorkán, akiért már 19 éve rajong. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük