Az 50 éves Stahl Juditra rá sem ismerni - Ilyen szexi ruhában még sosem láttuk
Stahl Judit merész ruhába bújt a Sugarbird új kampányában.

stahl-judit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stahl Judit nevét a TV2 híradósaként ismerte meg az ország. A kereskedelmi csatorna 1997-es indulásakor a Tények, majd később a Jó estét, Magyarország! híradósaként szerepelt a képernyőn. 2002-ben hátat fordított a hírműsoroknak, és saját főzős műsorával, a 2003-ban indult Stahl konyhájával tért vissza a képernyőre. 2004-ben kiadót alapított, receptkönyvei és -kiadványai mellett női regényeket és thrillereket is kiad a Lettero - korábban Kulinária - Kiadó.  

Az ötvenéves Stahl Judit a hétköznapokon az egyszerű öltözködés híve, többször nyilatkozta, hogy nem szeret ruhaboltokban vásárolni, általában webshopból rendel magának farmert és fehér pólót - ebben az összeállításban érzi magát a legjobban. Ruhák helyett inkább ételekre és utazásra költ. 

Ezért is meglepő, hogy benne van a Sugarbird új kampányában, melyben egy olyan szexin dekoltált ruhát viselt, amilyen merészet még sosem láttunk rajta. A 24.hu újságírója, aki kiszúrta a volt híradós fotóját, azt írja, a fotón alig ismerni fel: mintha más testére tették volna a tévés fejét, és az arcán is megszaladt a Photoshop. 

Stahl Judit a képhez tartozó idézetben azt mondta: egyszerre szabadítja fel, és hozza zavarba, ha a nem a komfortzónájába tartózó ruhában azt látja, ilyen is lehetne. 

A divatmárka új kampányában Stahl Juditon kívül részt vesz még Péterfy Bori énekesnő, Peller Mariann műsorvezető, Farkas Franciska színésznő, Sütő Enikő volt modell és Jagasics Hedvig influencer, a Sugarbirs alapítója és tulajdonosa is. 

Ennyit változtak a TV2 egykori híradósai

Stahl Judit, Pálffy István, Máté Krisztina és Bárdos András, Erdélyi Mónika és Szarvas László - kíváncsi vagy, mennyit változtak a TV2 egykori híradósai, és mit csinálnak most?

Ezt is szeretjük