Stahl Judit tinikora óta szereti a férjét – Csabával 34 éve vannak együtt

Stahl Judit és Csaba kapcsolata 34 év alatt több hullámvölgyet is megélt, de nem váltak el.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Stahl Judit ritkán beszél a magánéletéről, csak azt tudni, hogy férjével még a gimnáziumban ismerkedtek meg, és mindketten imádják lányukat, a 14 éves Hannát. 2001-ben összeházasodtak, lányuk 2004-ben született meg. A Tények egykori híradósa 2002-ben fordított hátat a TV2 híradójának, reklámszakember párjával ezt követően gasztroműsort indítottak, a kulináris kiadványok és kötetei a mai napig nagyon népszerűek. Csabával három évtizedes kapcsolatuk több krízist is megélt, de ezeken mind túljutottak – mesélte az 50 éves sztár a Nők Lapja friss számában.

Stahl Judit és Bohus Csaba gimnazistaként ismerkedtek meg: egy szülinapi buliba mindketten tortát vittek, így kezdtek el beszélgetni. Utazni is mindketten szeretnek, karamellatortákat sütöttek hétvégente, hogy elő tudják teremteni a pénzt egy közös, prágai utazásra. Félszavakból is megértik egymást, de persze, az ő kapcsolatuk is megélt pár hullámvölgyet.

- Mi már annyiszor elválhattunk volna… A kettőnk között fennálló szövetség lendít túl minket a kríziseken. Hogy szeretjük és becsüljük egymást. Én tizenhat évesen is azt mondtam, hogy nem ismerek nála jobb embert, és most is ezt mondom, csak közben eltelt harmincnégy év. De hogy ma is együtt vagyunk, az mindkettőnk részéről sok kompromisszummal jár – mesélte a hetilapnak Stahl Judit.

Töréspont lehetett volna például az is, hogy vidéken felnőtt férje két házat is épített, de felesége kérésére mégsem ezek valamelyikében laknak.

- A mai napig egy hetven négyzetméteres lakásban lakom annak ellenére, hogy Csabus, aki építésznek tanult, kétszer is épített nekünk gyönyörű házat. És a házasságunk csodával határos módon túlélte, hogy én kétszer is visszakönyörögtem magam ugyanabba a hetven négyzetméteres lakásba.

- Nekem arra van szükségem, hogy jó könyveim legyenek, utazhassak, jókat ehessek. Én nem attól érzem jól magam, hogy van egy nagy, szép házam. (…) Csaba viszont vidéki parókián nőtt fel, ahol az apja evangélikus lelkész volt, úgyhogy ő a tágas, nagy belmagasságú terekhez szokott.

Ezt is szeretjük