24 éven át szerette Somló Tamást - Özvegye szívszorító vallomást tett
Somló Tamást özvegye a síron túl is szereti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Somló Tamás két évvel ezelőtt hunyt el súlyos betegség következtében. A legendás zenész számára első volt a családja: ikerfiai, Pál és Dániel, lánya, Lili és szerelme, Gyöngyvér. Kedvesével 24 évig voltak egy pár, bár sosem házasodtak össze, úgy élték az életüket, mintha házasok lennének. A 43 éves özvegy a Mokka adásában vallott a gyász feldolgozásáról.

Még most is vannak dalok, melyeken elsírja magát

Gyöngyvér elárulta a Mokka műsorvezetőinek, hogy alapvetően próbálja pozitív módon feldolgozni a történteket, hiszen a legendás zenész is egy rendkívül vidám ember volt, ám vannak nehezebb pillanatok, főleg, ha egy LGT- vagy egy Somló Tamás-dal csendül fel.

- Sok olyan dal van, amit megkönnyezek, például a Lili I love you vagy a kedvenc dalom is ilyen, a Holnap. Az annyira a Tomi szemléletét tükrözi - mesélte az özvegy.

somló-tamás-özvegye
Fotó: TV2/Mokka

Gyöngyvér Somló Tamás sírját is sűrűn meglátogatja, ez is segíti őt a gyászolás időszakában.

Sokat járok ki a temetőbe, ez engem feltölt. Szerintem ez egy annyira szent hely, és annyira sokat ad.

Közös lányukkal, a 18 éves Lilivel is rengeteget beszélnek Somló Tamásról, nincs olyan nap, hogy ne emlegetnék őt.

- Az a szerencse, hogy nem keseregve beszélünk róla, ha valami történik, akkor szoktuk is mondani, hogy vajon apa erről mit gondolna. Lili egyébként okos és érett a korához képest, az érdeklődése, és, ahogy a művészetekhez viszonyul, az abszolút a Tomi - mondta a közös lányukról, aki szerinte a jövőben édesapjához hasonlóan művészeti irányba fog menni, bár egyelőre azt még nem tudja, hogy mivé is szeretne válni.

Ezt is szeretjük