Szívszorító, amit elárult Somló Tamásról az özvegye
Somló Tamásnak csak pár hónapot jósoltak, mégis négy és fél évig élt még utána.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Somló Tamás 2016 nyarán hunyt el súlyos betegség következtében, párja, Keszthelyi Gyöngyvér halála napjáig szerette őt. Csupán 17 esztendős volt, amikor megismerkedett a legendás zenésszel. Nagyon boldogok voltak együtt, és, bár sosem keltek egybe, úgy éltek együtt, mint a házaspárok. Kislányuk, Lili 2000-ben látta meg a napvilágot. Az özvegy a Borsnak árulta el, hogy Somló Tamás a halála előtt már tíz évvel megérezhette, hogy nem lesz sokáig köztünk.

Szomorú vallomást tett

Keszthelyi Gyöngyvér elmondta, hogy az LGT egykori zenésze halála előtt tíz évvel mondott neki egy különös dolgot, amit akkor még nem értett.

- Hatéves lehetett Lili, amikor először azt mondta: akárhogy is lesz, arra kér, 16 éves koráig együtt egyengessük a lányunk jövőjét. Akkor nem tudtam, hogy ezt miért mondja nekem, de nem kérdőjeleztem meg, úgyhogy így is tettünk, együtt neveltük az utolsó pillanatig - mesélte a lapnak, majd hozzátette, kislányuk a zenész halála után két hónappal töltötte be a 16. életévét.

Somló Tamás és özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér 24 évig voltak együtt.
Somló Tamás és özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér 24 évig voltak együtt.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Somló Tamás egy nagyon életvidám és pozitív felfogású ember volt, a betegségét is méltósággal viselte az özvegy szerint.

Végig nagyon erős volt annak ellenére, hogy az orvosok csak néhány hónapot jósoltak neki. Ehhez képest a betegsége diagnosztizálása után még négy és fél évig élt teljes életet.

Keszthelyi Gyöngyvér természetesen egy tapodtat sem mozdult Somló Tamás mellől, amikor már nagyon megromlott az állapota, a nap 24 órájában gondozta őt. Ebben az időszakban nagyon kilátástalannak látta a helyzetüket, mégis próbált erős maradni. Az is bántotta, hogy nem tudta a kedvese fájdalmát csillapítani, bármennyire is szerette volna.

- Hol jobban, hol rosszabbul volt, hol fel tudott kelni, hol beszélni sem, így búcsúzóul már csak megcsókolni tudta a kezemet - osztotta meg a lappal a szomorú emléket.

Ezt is szeretjük