Heti 5 pasit is elfogyasztott - A magyar énekesnő nem titkolja múltját

Somával fiatalon előfordult, hogy szinte minden nap más férfival volt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma tabuk nélkül mesélt szexuális kalandjairól, kicsapongásairól a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorának szerda esti adásában. Nem titkolta, hogy fiatal korában előfordult, hogy szinte minden nap másik férfival volt.

- Fénykoromban heti öt pasim volt, na de ez még a bohó huszonévek. Persze ezt a kis önbizalom-hiányos, szeretetkoldus, túlkompenzálós kislányból nyomtam, nem a szexattitűdből. Kellett az, hogy visszajelzést kapjak, hogy szerethető vagyok, hogy szép vagyok, jó vagyok. Egyébként 13 éves korom óta naplót írok, ebből keresgéltem ki a több tucat pasit. Egy-egy méhtisztító szertartásom alkalmával elővettem a listát, és egyenként mindent kitisztítottam magamból. Ez több éves munka volt - árulta el a műsorvezetőnek, Lovász Lászlónak.

Az énekesnő egyébként többször is tervezte már, hogy kiadatja naplóit, de gyerekei kérésére végül mindig meggondolta magát.

- Volt egy pillanat, hogy kiadatom a naplóimat a zabolátlan vadkancaévekről. A gyerekeim akkor alsó tagozatosok voltak, és én még soha életemben nem láttam a lányomtól ekkora méretű, másfél centis könnycseppeket. Megállt az ágyam mellett, és könyörgött, hogy ne adjam ki a naplót.

Elmeséltem nekik, hogy lesz benne olyan, hogy anyukátok behasisozva gruppenszexelt Nyugat-Berlinben, de hát ebben végül is nincs semmi ciki, nekem akkor nem volt fiúm. Végül rájuk való tekintettel meggondoltam magam, és nem adtam ki, de korai is lett volna még. Még mindig korai, de már nem a gyerekek miatt - tette hozzá.

VIASAT3/Birtalan Zsolt

Soma tinikori fotót posztolt - Csoda, hogy utálta a haját?

Somának védjegye a haja, de 14 éves korában ki nem állhatta, hogy begöndörödtek a fürtjei.


Ezt is szeretjük