Som-Balogh Edina így nézett ki szépségkirálynőként - 2003-ban ő volt a Miss Hungary győztese
Som-Balogh Edina már akkor mindenkit elvarázsolt szépségével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edina a Barátok közt Kingájaként lopta be magát a tévénézők szívébe, azonban szépségével már a sorozat előtt hódított: 2003-ban elnyerte a Miss Hungary címet.

Mindössze 18 éves volt a szépségverseny idején. Az Instagram-oldalán két képpel nosztalgiázott, az egyiken éppen a fejére került a legszebbnek járó korona, míg a másikon bikiniben látható.

Som-Balogh Edina szépségkirálynőként

Nem csak rajongói imádták a fotókat, az egyik versenytársa sem hagyta szó nélkül a posztot, hiszen felfedezte magát a háttérben: „Emlékszem rá! De rég is volt! Ott melletted az Én vagyok!” 

A szőke szépség rengeteg bókot kapott külsejére, hogy milyen keveset változott az elmúlt 17 évben. Követői nem győzték hangsúlyozni, hogy ma is indulhatna bármilyen versenyen, biztosan hódítana a külsejével. 

A kétgyermekes édesanyának lánya, Lili szavai jelentik a legtöbbet, ugyanis a szülei házának falán is lóg egy kép róla a szépségkirálynővé választása idejéből. Akárhányszor meglátja, mindig elkiáltja magát: „Anya királynő volt!”

Rába Tímea régen és most

Az 1969. december 21-én, Győrben született Rába Tímea ötvenévesen is fitt és gyönyörű. Képes összeállításunkban megmutatjuk, mennyit változott az 1991-es szépségverseny óta.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük