Som-Balogh Edina smink nélkül: ilyen az arca, ha egy gramm festék sincs rajta

Som-Balogh Edinát kilenc évig láthattuk a Barátok közt Kingájának feltűnő kifestésével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy színésznőt a nézők nap mint nap látnak egy sorozatban, hajlamosak azonosítani az általa megjelenített karakterrel. 

Som-Balogh Edina 2004-től kilenc esztendőn át alakította a Barátok közt ügyeletes jó csaját. Sokan a mai napig Nádor Kinga bőrébe bújva, a figura puffosra szárított hajával és feltűnő sminkjével gondolnak rá. 

Som-Balogh Edina smink nélkül

A szépségkirálynőből lett színésznő nyolc éve hagyta maga mögött a tévézést, amikor teherbe esett kisfiával, Noellel. Az elmúlt időszakban csak ritkán láthattuk a képernyőn, ezzel szemben az Instagramon hatalmas népszerűségre tett szert, 76 ezres követőtáborával véleményvezérnek mondhatja magát. Az oldalán általában mindig tökéletes külsővel láthatjuk, a Liluland YouTube-csatornával azonban kivételt tett, úgy lépett a kamera elé, hogy egy gramm festéket sem viselt.

som-balogh-edina-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Ez nála tényleg ritkaságnak számít. Annak ellenére, hogy a hétköznapokban nem bonyolítja túl a készülődést, egy leheletnyi alapozót még akkor is felken az arcára, ha ki sem teszi a lábát az otthona küszöbén.

- Egy picike smink nekem mindig kell, reggel is. Ha van pattanásom vagy valamilyen folt az arcomon, egy kicsit mindig rakok. És mindenki kérdezi, hogy miért. Azért, mert én nem szeretem látni. A férjemet nem érdekli, észre se veszi, az se tűnik fel neki, ha talpig sminkben vagyok. De engem zavar, jobban érzem magam, ha eltüntetem - mesélte Som-Balogh Edina a Makeup/Down vendégeként.

Som-Balogh Edina Nádor Kingaként gyakran viselt füstös vagy kihúzott szemet a Barátok köztben.
Som-Balogh Edina Nádor Kingaként gyakran viselt füstös vagy kihúzott szemet a Barátok köztben.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Lilu műsorában azt is elárulta, hogy az elmúlt években egyre inkább elmélyült a szépségápolás rejtelmeiben, és a kozmetikust is havi rendszerességgel felkeresi.

- Minden hónapban eljárok kozmetikushoz, mert a bőröm hajlamos a pattanásokra, és csak ezzel tudom kivédeni. Ha kéthavonta megyek, akkor már látszik, hogy nagyon szükségem van rá.

Színésznők smink nélkül

Képes összeállításunkban olyan ismert magyar színésznőket láthatsz, akik büszkén vállalják az arcukat festetlenül. Íme Dobó Kata, Pokorny Lia, Peller Anna vagy Koós Réka smink nélkül és kifestve. 

Ezt is szeretjük