Solti Ádám szeretője megtörte a csendet: megalázónak tartja a színész kijelentéseit
Solti Ádám gyermekének anyja, illetve a színész apja is megszólalt a Fókusznak.

solti-adam-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először szólalt meg Solti Ádám szeretője, akivel a színész csalta a párját, és akitől két évvel ezelőtt gyereke is született

A színész a Blikk hétfői számában azt nyilatkozta, azért állt ki feleségével, Bernivel a nagy nyilvánosság elé, mert a kisfiú anyja nem hagyott nekik más lehetőséget, folyamatosan zaklatta őket. 

Solti Ádám gyereke anyja megszólalt

A Barátok közt egykori szereplője még a sorozat előtt, a 2010-es X-Faktorban lett ismert a Non Stop zenekarral. Ekkoriban ismerkedett meg egy rajongójával. Csak alkalmi volt a kapcsolat, de azt követően is találkozgatott a nővel, hogy 2014-ben megismerte Bernit, akit 2019-ben feleségül is vett. Solti Ádám a Blikknek beismerte, hogy házasságában előfordultak hullámvölgyek, ő pedig félrelépett. 

Solti Ádám és felesége, Berni a Star Wars: Skywalker kora premierjén 2019 decemberében.
Solti Ádám és felesége, Berni a Star Wars: Skywalker kora premierjén 2019 decemberében.
Fotó: Profimedia

- A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és

akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam.

Amikor a nő 2020-ban közölte, hogy várandós, és a gyermeket megtartja, a színész hiába könyörgött neki, hogy vetesse el. Titkát az édesapjának mondta el, aki Solti Ádám állítása szerint az öccsével együtt a nő mellé állt, rendszeresen tartotta vele a kapcsolatot, és azt is tőle tudta meg, hogy a kisfia az év augusztusában megszületett. Állítása szerint a gyermek anyja terrorizálta, kikényszerítette, hogy találkozzon a babával, egyszer Solti apjának társaságában a házuknál is megjelentek. Hogy ne keltsenek feltűnést, beengedte őket, a nő pedig a gyermeket a kezébe nyomva fotókat és videókat készített. 

solti-adam-doktor-balaton
Fotó: TV2/Doktor Balaton

2021 májusában Solti Berni megtudta, hogy a férjének gyereke született a szeretőjétől. Pár hétre különköltöztek, de a feleség végül megbocsátott a 42 éves sztárnak. Tavaly ősszel a gyermek anyja levélben jelezte, hogy szeretné a fiuk családi jogállását rendezni, de Solti szerint a jogi képviselőkön keresztüli egyezkedés nehézkes, mert a nő nem a gyermek érdekeit nézi, csak az a célja, hogy tönkretegye a házasságát, és kapcsolatban maradjon vele. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Solti Ádám gyermekének anyja a Fókusznak küldött levelében cáfolta a színész több állítását is. Azt írta, sosem akart szerepelni a médiában, a személyes ügyeit sem akarta kiteregetni, nem érti, Solti Ádám miért érezte ennek szükségét. A számára megdöbbentő és megalázó megnyilvánulásait nem kívánja kommentálni, és nem kérte, hogy Solti vegye a nevére a fiút, vagy hogy fizessen gyerektartást. 

„Köszönöm és megértem a média érdeklődését, de a kisfiam létezése óta egyszer sem fordultam a sajtóhoz, sosem volt vágyam szerepelni a médiában és ezután sem tervezem.

Érthetetlen számomra, hogy Ádám miért érezte szükségét annak, hogy ezzel a személyes ügyével a sajtóhoz forduljon. Az általa elmesélt történetet más szemszögből ismerem, azt én nem kívánom a nyilvánossággal megosztani.

Valóban született egy közös gyermekünk, akit egyedül vállaltam. Édesanyámtól és teljes családomtól kezdettől fogva sok segítséget kapva, szeretetben és biztonságban nevelem őt.

Kisfiam egy barátságos, kedves, nyitott, boldog Teremtmény, és ezért mindent megteszek, hogy ez így is maradjon.

Ádám megkeresésével egyedüli célom a gyermekem családi jogállásának tisztázása volt, hogy ne úgy nőjön fel, hogy "félig senkié"!

Nem kértem gyerektartást, és azt sem, hogy a nevére vegye.

Nem kommentálom számomra megdöbbentő és megalázó megnyilvánulásait.

Nem értem a celebek, influenszerek világát és ettől távol is akarok maradni.

Arra kérem, tartsák tiszteletben a magánéletünket, ezzel a témával kapcsolatban ez volt az egyetlen nyilatkozatom.”

solti-adam-apja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A kisfiút Solti Ádám édesapja csodálatosnak tartja, jó kapcsolatot ápol vele, a gyermek édesanyját régóta ismeri, rendszeresen találkoznak. 

- Felnőtt, a saját életét éli, ebbe én nem szólok bele, csak az apai szeretetet tudom biztosítani - mondta Solti Ferenc, az arcát vállalva állt a Fókusz kamerái előtt. 

- Egyébként sem ítélhető ezért el, mindenkivel előfordul. Szerintem nem történt semmi borzalmas dolog, amiért Ádámot el kellene ítélni. (…) Ez a fiatalember énekelni és táncolni is tud, fantasztikus tehetség, és nagyon bízom benne, hogy ez a kis affér nem fogja a karrierjét valamilyen formában negatív irányban befolyásolni. 

Várkonyi Andrea nős férfival folytatott viszonyt

Az egykori híradós saját beszélgetős műsorában volt, hogy kényes témát boncolgatott: a megcsalás, illetve a hűség témakörét járta körbe vendégeivel. Ekkor tett őszinte vallomást, miszerint évekig volt a szerelme egy nős férfi.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük