100 kilósan is dögös fehérneműben - Sirokai Diánáért megőrülnek a pasik
Sirokai Diána az Instagram sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar plus size modellt, Sirokai Diánát több mint 812 ezren követik az Instagramon. A 22 éves, fekete szépség sokáig nem tudta elfogadni a testét, sokat küzdött a kilókkal, azonban mára sikerült elfogadnia magát, és tökéletesen meg tudja élni a nőiességét. Közösségi oldalán számos dögös fotót oszt meg, legutóbb egy olyan fehérneműben pózolt, melyet nem sok nő merne felvenni.

Rajonganak érte a férfiak

A Londonban élő modell gyakran mutatja meg telt idomait dögösebbnél dögösebb fehérneműkben. A legutóbbi fotóját több mint 36 ezren lájkolták, emellett rengeteg pozitív komment érkezett rá: "sokkal gyönyörűbb vagy, mint azok a modellek, akik ceruzavékonyak", "gyönyörű vagy Dia", "szexi nő", "tökéletes vagy", "te vagy az én plátói szerelmem" - írták neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@fashionnovacurve got me feeling myself

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Bár elsősorban férfiak írnak neki, vannak női rajongói is, akik rendszeresen erőt merítenek az ő fotóiból: "te nagyon inspirálsz engem", "remek példakép vagy, megfogadom minden tanácsodat, amit adtál, és próbálom elérni a céljaimat" - írta néhány lelkes követője egyik képe alá. A fiatal lány egyébként küldetésének is érzi, hogy inspirálja azokat a nőket, akik nem elégedettek önmagukkal. Ő azt vallja, ha valaki elfogadja és szereti magát, idővel a kisugárzásán is meglátszik majd.

Sokan szokták őt Kim Kardashianhez hasonlítani.

- Nekem mindig azt mondták régen: "majd, ha lefogysz, lehetsz olyan gyönyörű, mint Kim". Én meg megmutattam, nem kell lefogynom, hogy olyan gyönyörű legyek, mint ő - magyarázta korábban a Reggeli egyik adásában.

Ezt is szeretjük