Jól a pohár fenekére nézett! Így vezeti le a feszültséget a népszerű magyar énekes

Az Irigy Hónaljmirigy énekese, Sipos Tamás nagy whiskey-rajongó.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sipos Tamásnak, az Irigy Hónaljmirigy énekesének egyik nagy kedvence az amerikai whiskey, több emléke is kapcsolódik a tennessee-i párlathoz. A humorista egy alkalommal viccelődni próbált egy whiskey-kiállításon, ahonnan a tárlatvezető egyszerűen kizavarta.

Egyszer egy igazán nemes nedűt kapott ajándékba, amellyel végül a paródiáiról és az azok közé szervezett tévéműsorairól ismert könnyűzenei együttes egy jeles eseményét ünnepelték meg.

Hajdu Steve, a Heti Hetes sztárja is kedveli a párlatokat, ő azt is elmondhatja magáról, hogy diplomás whiskey-fogyasztó. Évekkel ezelőtt színésztársaival részt vett egy külföldi kóstoláson, amelynek végén okleveles elismerést kapott.

Liptai Claudia fergetegeset bulizott

A Jóban Rosszban sorozat stábja és színészei fergeteges bulival búcsúztatták a 2011-es évet, és ünnepelték meg a 389 leforgatott epizódot. Az évadbúcsúztató partin többek között Liptai Claudia, Ullmann Mónika, Fábián Anita, Végh Judit, Madár Vera, Juhász Adri, Baronits Gábor és Kedvek Richárd koccintott. Ripka Kálmán barátnőjével, Annával érkezett, de a csapattal bulizott Mihályfi Balázs, Posta Lajos és Bodor Géza is.

Rég láttuk ilyennek! Liptai Claudiát bulizás közben kapták lencsevégre

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük