A magyar énekesnő látványosan lefogyott - Már testhez álló ruhában is bombázó
Singh Viki önbizalma nagyobb, mint valaha. Egyre szexibb ruhákba bújik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Viki látványos átalakuláson esett át az elmúlt hónapokban. A Rising Star felfedezettje három hónap alatt tíz kilótól szabadult meg. Azért határozta el magát, mert egyre kevésbé érezte jól magát, ráadásul a kedvese előtt egyre szégyenlősebb lett. Édesapjának is köszönhető, hogy pár hónap alatt látványos eredményt el, ugyanis hazájából, Indiából hozott a lányának egy különleges gyógynövénykeveréket, mely segített a fogyókúrában. Mióta az énekesnő ledobta magáról a zavaró feleslegét, azóta már sokkal szexibb ruhákat is fel mer venni.

Legutóbb egy pink színű, testhez álló ruhára esett a választása, mely tökéletesen kiemelte az alakját. Az öltözéket egy orosházi fellépésére választotta ki. Fásy Ádám műsora keretében adott koncertet a helybélieknek.

💋

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Az Instagramján frissebb képei alá rengeteg pozitív komment érkezik, mindenki dicséri őt, hogy mennyire remekül néz ki: "Istennő vagy", "Annyira jó látni, hogy mennyire magabiztos vagy. Elképesztő a változás. Gratulálok hozzá!", "Bomba forma Viki" - írták neki a rajongói.

Ígértem nektek képeket abból a korszakból is, mikor legrosszabbul éreztem magam a bőrömben a plusz kilók miatt... Sztárban Sztár... Jessie J... Bang-Bang... itt kellett volna a legszexisebben előadnom magam... de sajnos az önbizalom hiány miatt nem sikerült... kiestem😓...ezután letargia és még plusz 2 kg az ünnepek alatt! Nyilván szomorú voltam, és elégedetlen ezért finom falatokkal próbáltam “jutalmazni” magam... de higyjétek el, csak még elkeserítőbb lett a helyzet☝🏽😓 Rosszabb napokon majd elég ezeket a fotókat elővenni. Ugye, hogy nem csak a paróka a két kép között a különbség?! 😂🤦🏽‍♀️ Kapcsoljatok az RTL-re 11:45-kor kezdődik a Lifestyle magazin, ahol velem is találkozhattok! #indiat #mytransformation #bodygoals

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő korábban egy látványos előtte-utána fotón is megmutatta fogyásának eredményét. A bal oldali fotó 2017 őszén készült róla, a jobb oldali viszont már idén. 

Zoltán Erika is óriási átalakuláson esett át

Zoltán Erika még 2015-ben fogott életmódváltásba, azóta már több mint tíz kilótól szabadult meg. Képeken a látványos fogyása.

Ezt is szeretjük