A magyar énekesnő fiatalabb pasiba lett szerelmes - Már össze is költözött vele
Singh Viki és párja, Tamás egy év után költöztek össze.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Viki szerelmi élete a helyére került, a Rising Star felfedezettje kedvesével, a nála négy évvel fiatalabb Tamással már egy éve alkot egy párt. A 32 éves énekesnő szerelme az NBIII-ban labdarúgó, emellett ovisokat tanít focizni. Singh Viki a FEM3 Caféban árulta el, hogy egy új szintre jutott a kapcsolata kedvesével.

Egy év után összeköltöztek

Az énekesnő elmondta, hogy pont az egyéves évfordulójuk napján költöztek össze. Azért csak most került erre sor, mert időbe telt, hogy az ideális otthont megtalálják maguknak, ugyanis több háziállattal élnek együtt.

- Egy egész állatkertünk van már: két kutya, egy nyuszi és a halak. De a halak több százan vannak már. Valaki viszont fél attól, hogy például felrobban az akvárium, és elárasztja a lakást, de szerencsére sikerült megtalálni a megfelelő helyet - mesélte.

singh-viki-fb
Fotó: FEM3 Café

Singh Viki tartott egy kicsit az összeköltözéstől. Ráadásul 32 éves elmúlt, ezért szerinte benne van már a korban, hogy egyszer családot alapítson. Számára a nagy ő Tamás, de eleinte ez ijesztő volt számára.

- Voltak kiborulási faktorok nálam, hogy: "de én neked adom az utolsó éveimet a fiatalságomból, és te majd el fogsz hagyni engem, amikor én már öreg leszek, és csúf, és itt maradok majd egy gyerekkel" - idézte fel az énekesnő az egyik nagy kételyét, de Tamás megnyugtatta, hogy annyira szereti őt, hogy sosem tenne vele ilyet.

#storygala2018 ❤️💑

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Elmondta, nagyon ideális a párjával az élet. A gyermekáldás viszont még várat magára.

- Ha lesz gyerekem, akkor biztos, hogy tőle lesz. De még nem most - tette hozzá az énekesnő, aki jelenleg élvezi azt, ami most van, ráadásul a karrierjében is sok pozitív dolog történt, a friss dalai már készülnek, emellett egy új csapattal is elkezdett dolgozni.

Ezt is szeretjük