Leleplező fotósorozat - A magyar énekesnő így fest Photoshop nélkül
Singh Viki az Instagramon mutatta meg, milyen az alakja Photoshop nélkül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Viki bomba formába jött 12 kilós fogyása után, ahogy elkezdtek olvadni róla a kilók, egyre jobban kezdte érezni magát a bőrében, ám testének elfogadását a mai napig nehezíti, hogy az Instagramon rengeteg influenszer és modell olyan szinten retusálja a képeit, hogy ezzel mára egy elérhetetlen szépségideált teremtettek meg. Emiatt az énekesnő úgy döntött, egy leleplező fotósorozatot készít.

A 33 éves szépség Instagram- és Facebook-oldalára is kitette a retusált és retusálatlan fotóit, melyekkel szemléltetni próbálta, hogy a közösségi oldalakon szereplő, tökéletes Barbie-baba alakkal rendelkező lányok nem biztos, hogy annyira nádszálvékonyak, amilyennek mutatják magukat. Ezen a két felvételen szembetűnnek a különbségek: a bal oldali képen keskenyebb a dereka, a combjai és a csípője, a mellei viszont nagyobbak. Utóbbi a ruháján lévő csíkok szabálytalan alakjából vehető ki leginkább.

A bal oldalon a szerkesztett, a jobb oldalon az eredeti fotó látható.
A bal oldalon a szerkesztett, a jobb oldalon az eredeti fotó látható.
Fotó: Instagram/Sing Viki

"Egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni amellett az UFO jelenség mellett, ami instán zajlik!! Az új szépségideál egyszerűen rémisztő!!! Sok-sok százezren, sőt millióan követtek olyan embereket, illetve inkább insta kreált “lényeket”, akik nem is léteznek!! Ezek az emberek szörnyű, elferdült, torz tükröt tartanak elénk szétphotoshoppolt cérnavékony karjaikkal- lábaikkal, UFOvá rajzolt arcukkal... ezzel súlyos komplexusokat gerjesztve MINDENKIBEN (még bennem is)" - fogalmazta a fotó alá.

Hozzátette, nem álszent, hiszen ő is szerkeszti a fotóit azért, hogy esztétikusabbak legyenek a felvételek, ám nem esik túlzásba, mint egyesek.

Két másik felvételt is posztolt, melyek között szintén ugyanazok a különbségek fedezhetőek fel, mint az előző fotóknál.

Itt szintén a bal oldalon látható a szerkesztett fotó.
Itt szintén a bal oldalon látható a szerkesztett fotó.
Fotó: Instagram/Singh Viki

"Könyörgöm, ne hagyjátok megvezetni magatokat!! Ne betegedjetek bele, hogy nem néztek ki úgy mint ezek a “tökéletes lények”, mert higgyétek el, ők sem néznek ki így!!! Ne támasszatok magatok elé olyan elvárásokat amiket lehetetlen teljesíteni!!" - kérte a követőit, emellett azt tanácsolta, hogy vegyék észre, hogy a valódi dolgok a szépek, és van élet a Photoshopon túl is.

Számos rajongója dicsérte őt a fotókért: "Szuper ez az őszinteség. Ez egy nagyon fontos téma, hiszen sok fiatal elhiszi, amit itt lát. Köszönöm, hogy bemutattad. Szuper csaj vagy", "ezért ez a sok komplexusos nő, mert ezt látják!!! Amúgy szerintem már egyre többen észreveszik, ami mű és nem a valóság, legalábbis ebben bízom én is!! Remek poszt!!" - fogalmazták.

Így festenek a hazai sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest smink nélkül Tolvai Reni, Radics Gigi vagy éppen Tóth Gabi.

Ezt is szeretjük