Rubint Réka retusálatlan fotója - Ilyen a teste valójában
Rubint Rékát azzal vádolták, hogy retusálja képeit, erre lefotózta a testét természetes valójában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Rékáról köztudott, hogy a rendszeres testmozgás szerelmese, ő nemcsak akkor edz, amikor órákat tart másoknak, hanem a saját örömére, egyedül vagy a barátnőivel is. Instagram-oldalán számtalan olyan felvétele van, melyen fut, vagy valamilyen erősítő gyakorlatot végez. A sok sportolás és az egészséges életmód természetesen a testén is meglátszik, ennek ellenére többen megvádolták már azzal, hogy retusálja a fotóit. A nyáron 41. születésnapját ünneplő sztár most egy retusálatlan képpel tette helyre a kételkedőket. A felvételt a Maldív-szigeteken készítették róla, ugyanis itt tartja a táborát.

"Ez a fotó azoknak, akik csak annyit tudnak kiköhögni magukból, hogy minden fotóm Photoshop. Bocs! Erről most lemaradt! A talpam azért koszos, mert egész nap mezítláb sétálunk a szigeten! Ja! És “seggbugyit” sem vettem most fel a fürdőruha fölé! Ez a valóság! Meg az elmúlt 26 év! Lehet felhúzni a cipőmet, oszt csinálni! Hajrá! Ezt csak azokért, akik annyira utálnak, hogy mégis mindig engem lesnek" - írta a képe alá, melyet a kritikusainak szánt elsősorban.

A népszerű fitneszedző a Borsnak elmondta a posztjával kapcsolatban, hogy rengeteg olyan dologgal vádolják meg őt az emberek, melynek nincs semmi valóságalapja.

- Sok hülyeség mellett, a múltkor már azt is kitalálták rólam, hogy azért kerek a fenekem, mert „fenékemelős” bugyit hordok. Nyilván egy idő után már én sem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy egyesek képtelenek megemészteni, hogy igen, 41 évesen, három gyerek édesanyjaként így nézek ki, hogy szerelemben élek a férjemmel, a családommal, a munkámmal, jól érzem magam a bőrömben, és szeretem az életemet - nyilatkozta a lapnak.

Míg mások kritizálják Rubint Rékát, addig sokan felnéznek rá, és rendszeresen megdicsérik, hogy mennyire csinos és bomba alakja van: "Réka, le a kalappal", "gyönyörű, és mennyi munka van mögötte" - írták neki rajongói az egyik képe alá.

Ezt is szeretjük