Singh Vikit megverte és megalázta az exe: 8 évig nem tudott szabadulni tőle

Singh Viki sokáig képtelen volt kilépni a toxikus kapcsolatból, amely nagyon megviselte.

singh-viki-coverkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Singh Viki a szerelmi életében sokáig nem mondhatta túl szerencsésnek magát. Tavaly áprilisban szakítottak szerelmével, Tomival, akivel öt évig alkottak egy párt.

A Borsnak elárulta, hogy sok sztárhoz hasonlóan már ő is élt toxikus párkapcsolatban, amelyben a bántalmazás sem volt ismeretlen kifejezés.

Singh Vikit bántalmazta az exe

Singh Viki a dalaiban fejezte ki azt a fájdalmat és csalódást, amelyet az átélt szerelmek miatt tapasztalt meg. Az, hogy kiírta magából a történteket, gyógyírként hatott a szívére.

- Nekem is volt toxikus párkapcsolatom. Mondhatni, az életem legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, egy picit ezt is írtam ki magamból.

Az énekesnő nyolc éven keresztül szenvedett egyik exe miatt, aki többször is bántalmazóan lépett fel vele szemben.

- Az egyikre nyolc év ment el az életemből. Négy évig nem tudtam kilépni belőle, a következő négyben pedig nyalogattam a sebeimet, és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem, ő engem bántalmazott, megvert, megalázott, és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim. Az a helyzet volt, amikor a nő lemegy egy olyan szintre, ahol megverik, és utána még ő könyörög, hogy ne hagyják el. Akkor nem értékeltem magam annyira, hogy kilépjek ebből. 

Olvass Osvárt Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatáról is!

Osvárt Andrea kapcsolatuk idején belenézett Bochkor Gábor telefonjába.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük