Ő Shane Tusup szép, szőke édesanyja: Cherylben és Szabó Zsófiban sok a közös
Shane Tusup édesanyja két és fél év után találkozott újra a fiával, Cheryl az edző kedvesét, Szabó Zsófit is megismerte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shane Tusup és édesanyja között nem csupán szülő-gyermek viszony van, Cheryl a legjobb barátja. 

Nem meglepő, hogy igazi megpróbáltatás volt számukra, hogy több mint két és fél évig nem találkozhattak. A külön töltött idő még nehezebb volt attól, hogy az elválásukkor még nem tudták, ilyen sok ideig lesznek távol: a világjárvány és az utazási korlátozások húzták keresztül a számításaikat.

Shane Tusup és édesanyja, Cheryl

Immár három hete, hogy anya és fia újraegyesült, és a viszontlátás örömtelibbre nem is sikerülhetett volna. Cheryl el sem akarta hinni, hogy ilyen hosszú várakozás után végre átölelheti a fiát.

- El sem akartam hinni, amíg fel nem szálltam a gépre, mert olyan sokat vártam rá. Nem látod ennyi ideig, aztán igen, végre ott van. Nagyszerű volt. Aztán látni, hogy mennyire boldog Zsófival, az csak egy plusz volt. Igazából egy teljesen új családot ismertem meg - mesélte az asszony a Fókuszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mint ahogy mi is megírtuk,  Shane Tusup és  Szabó Zsófi  közös, szerelmes címlapfotóval jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Így a repülőtéren Cherylt a fia nem egyedül várta, a műsorvezető is vele tartott.

- Anyu és a szüleim jóváhagyása nekem nagyon fontos. A találkozás viszont nem olyan egyszerű nálunk, mint normál esetben, hogy elmegyünk egy étterembe ebédelni. Amikor kiderült, anya Magyarországra repül, azt mondtam, oké, akkor gyerünk! Ráadásul karácsony van, szóval jóval nagyobb szabású volt a dolog, mint alapesetben lett volna.

cheryl
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Szabó Zsófi és kedvese édesanyja már az első perctől kezdve megtalálták a közös hangot, ami nem meglepő, hiszen mindketten imádják a lovakat: míg a tévés díjugratott, addig Tusup anyukája a mai napig indul lovaspólóversenyeken.

- A reptéren kaptam tőle virágot és csokit. Nagyon édes volt! Nem is kívánhatnék nála aranyosabb lányt a fiam mellé. Meglátogattuk a családját is, nagyon kedves és szeretetteljes környezetben él, nagyon jól érezzük magunkat együtt! - Cheryl ezt már a Reggeliben újságolta el.

Szabó Zsófi édesanyja

Szabó Zsófi édesanyja 24 éves volt, amikor 1987-ben megismerte Szabó Gyulát: abban a kórházban dolgozott, ahol a legendás színészt kimerültség miatt kezelték. Még ugyanebben az évben összeházasodtak, a következőben megszületett lányuk, Szabó Zsófi, 1991-ben pedig az öccse, Gyuszkó.

Ezt is szeretjük