Hatalmas balhé lett belőle: Vadon Jani sértő dolgot mondott műsorvezető-kollégájára
Sebestyén Balázs és Vadon Jani megsértették Vágó Istvánt a paródiájukkal.

sebestyen-vadon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs és Vadon Jani nagyon megbántották Vágó Istvánt, amikor parodizálták műsorvezető-kollégájukat a Legyen Ön is milliomos! című műsorból.

Sebestyén Balázs az RTL elmúlt 25 évéből nosztalgiázó műsorában arról is mesélt, hogyan próbálták meg kiengesztelni a legendás tévést.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani Vágó István-paródiája

A Kalandra fal! műsor 2009-től volt látható a tévéképernyőkön, lényege a sztárok szívatása volt. Az egyik adásban Sebestyén Balázs és Vadon Jani Vágó Istvánnak maszkírozva léptek a színpadra, a háttérben pedig felcsendült a híres kvízműsor dallama.

Sebestyén Balázsék 2022-10-27 101408
Fotó: RTL/Kalandra fal!

- Kitaláltuk, hogy parodizáljuk Vágó Istvánt. Hát nem volt jó ötlet! Nem is lett volna az egésszel probléma, de János talán életében sokadszor kicsit túllőtt az egyik mondattal a célon, mint kellett volna - mesélte Sebestyén Balázs az RTL nosztalgiázó műsorában.

A híres mondat, amellyel nagyon megbántották a tévést, a következő volt:

Jövünk vissza, csak most megyünk, és kiszellőztetjük a naftalinszagot, ami Istvánból árad.

- Ezt nem nagy örömmel néztem. Rosszulesett - vallotta be Vágó István.

vago-istvan
Fotó: RTL Sztori: 25 év két részben

- Vágó Istvánnak ilyet mondani... bődületesen nagy balhé lett belőle. István megsértődött egy kicsit, bár nem mondta, de mi tudtuk, hogy nagyon haragszik. Elvágtuk magunkat nála, hosszú évekbe telt, mire megkaptuk a köztársasági kegyelmet tőle, hogy egyáltalán miért mondtunk ilyet.

- Bocsánatot kellett kérni, fel kellett hívni, szóval volt az egészben egy ilyen "jaj" élmény. Bármekkora ikonok is ők, fontos, hogy a humorhoz és az önmagukhoz való viszonyukat meg tudják őrizni. Az egész karrierünk valójában erről szól, hogy kimondunk dolgokat, idézőjelbe tesszük, de azért van egy kicsi üzenet is benne. Ki jól, ki kevésbé jól, ki érzékenyen reagál ezekre - osztotta meg a nézőkkel Sebestyén Balázs. 

Vadon Jani kirúgása

Sebestyén Balázzsal a Z+ csatornánál dolgozott együtt, azonban a közös munka mindössze egy évig tarthatott, ugyanis Vadont kirúgták a zenecsatornától. A portás közölte vele, nem engedheti be az épületbe, ugyanis a belépőkártyája nem működik, hiszen már nincs az alkalmazottak között.

Cover-fotó: RTL/Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezt is szeretjük