Sebestyén Balázs megdöbbentő bejelentést tett: erre még nem volt példa a Nyerő Párosban
Sebestyén Balázs bejelentései rendesen sokkolták a versenyben maradt párokat.

sebestyen-balazs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs a Nyerő Páros szerda esti adásában két bejelentéssel is megdöbbentette a versenyben maradt sztárpárokat.  

Elsőként azzal, hogy a villába visszatér egy páros, akik teljes értékű játékosként folytatják a versenyt. Ez annyira még nem volt új húzás, nem a hatodik évadban fordult elő először. 

Sebestyén Balázs bejelentése a Nyerő Párosban

Madár Vera és Richárd, Lotfi Begi és Réka, valamint Muri Enikő és Tóth Szabi között egy ügyességi játék után végül az utóbbi páros térhetett vissza a villába. Míg Törőcsik Dani és Bea, illetve Zdroba Patrik és Betti visongva fogadták őket, Hódi Pamela és Bence, Megyeri Csilla és Zsolti, illetve Young G Béci és Norina nem örültek a visszatérésüknek. 

sebestyen-balazs
Fotó: RTL Magyarország

Sebestyén Balázs az első bejelentést azzal tetézte, hogy az aznapi történések a visszatérő párost nem érintik, majd tovább stresszelte a versenyzőket. 

- Valami olyan történik most, ami soha nem történt még meg a Nyerő Párosban.

Nem lesz veszélyzóna, és nem lesz szimpátiaszavazás sem.

- Az a pár, aki a mai közös játékban a legrosszabbul teljesít, kiesik a játékból. Nagyon keménynek kell lennetek, és ma kell a legjobban játszanotok - tudatta a sztárpárokkal a műsorvezető. 

Ezt követően arra kért mindenkit, menjenek gyorsan a szobájukba, pakoljanak össze mindent a bőröndjeikbe, mert nem tudhatják, melyikük megy haza a közös játék után. 

Sebestyén Balázs gyönyörű felesége

Vikivel 2009 nyarán házasodtak össze, 14 éve vannak együtt. Első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük