Gyerekkorában sokszor ételre sem futotta: ma ő hazánk tévés nagyágyúja
Sebestyén Balázs gyerekkora korántsem volt egyszerű.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos hazai sztárról tudjuk, hogy a semmiből küzdötte fel magát. Van, aki segédmunkásból lett híres énekes, mint Caramel, mások mélyszegénységből indultak, akár Horváth Tamás, hogy mára többezres rajongótáborral rendelkezzenek.

Történeteik bizonyítják, hogy a határ a csillagos ég. Sokak pont az ő példáikból kiindulva hiszik el, hogy tényleg érdemes követni az álmaikat, mert ha hisznek magukban, nincs lehetetlen.

Sebestyén Balázs gyerekkora

Celeb vagyok, ments ki innen!, Álarcos énekes, Nyerő Páros, Balázsék: csak pár televíziós és rádiós műsor, amelyek Sebestyén Balázs nélkül már nem lennének ugyanolyanok. A 43 éves műsorvezetőt nem véletlenül tartjuk ma a kereskedelmi televíziózás nagyágyújának: bárhol feltűnik, ott garantált a nevetés.

Azonban gyermekkora korántsem volt olyan vidám, mint a produkciók, amikben szerepel. Sokan nem is tudják róla, de az út, amely a hírnévhez vezette, nem volt zökkenőmentes.

Mindössze hétéves volt, amikor szülei elváltak, ezután egészségügyben dolgozó édesanyja nevelte fel, akit munkája sokszor szólított el otthonról. Az egyedülálló anyuka küzdött azzal, hogyan tartsa el a fiát, sokszor sajnos az is előfordult, hogy pénz hiányában nem került étel az asztalukra – derül ki a THEGG nevű YouTube-csatorna videójából 2020 novemberében.

álarcos énekes
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

A tévésztár 2018-ban osztott meg egy szívszorító történetet gyerekkorából a Rádió 1 hallgatóival. Amikor az átlagbérekről beszéltek a reggeli show-ban, elárulta, hogy annak idején szülei ugyan összekuporgatták a háromnapos osztálykirándulás összegét, amikor osztálytársaival betértek egy cukrászdába, ő csak nézhette a süteményeket, ugyanis költőpénzt már nem kapott otthonról.

Sztárok gyerekként

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük