Sebestyén Balázs felesége és két fia – Ritka családi fotót posztolt
Sebestyén Balázs családjával Dubajban nyaral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs két és fél évvel ezelőtt még a közösségi oldalakon sem volt fent, mára viszont már 450 ezren követik a Facebookon és 220 ezren az Instagramon. A műsorvezető családjáról nagyon ritkán posztol, és akkor sem mutat belőlük túl sokat. A 41 éves sztár családja most Dubajban nyaral, ott készült egy családi kép.

Sebestyén Balázs azért mutatta meg a nagyközönségnek a 828 méteres magasságával a világ legmagasabb épületének számító Burdzs Kalifában készült fényképet, mert azon rajta kívül sem a felesége, sem a gyerekeik nem néznek a kamerába. Persze, a kép így is különleges a rajongók számára, mert ritkán szerepelnek olyan fotón, amelyen négyesben láthatóak.

"Azért, mert ők megélik a pillanatot, és nem szelfiznek! De ne aggódj, majd elmesélik milyen volt!"

"Pedig figyelnek... egymásra, és ez fontosabb, mint egy szelfi" - így viccelődtek a rajongói, akik az Instagramon egy másik családi fotót is megnézhettek: a tévés a kisebbik fiával homokozik a tengerparton.

Sebestyén Balázs és felesége egyébként idén ünneplik a tizedik házassági évfordulójukat. Vikivel 2009 nyarán házasodtak össze, első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született.

Sebestyén Balázs felesége

Sebestyén Balázs az elmúlt években azért posztolt pár olyan fotót, amin látszik a felsége arca. Például amikor a 2017-es karácsonyi ünnepeket a tengerparton töltötték.

Ezt is szeretjük