Sebestyén Balázs ripacsnak nevezte Bereczki Zolit - A színész pszichológusnál dolgozta fel a sértést
Sebestyén Balázs többször is megsértette Bereczki Zoltánt, de mára már megkedvelte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Balázs soha nem rejtette véka alá a véleményét, a rádióban is gyakran beszólt ismert embereknek. Az egyik 2011-es, reggeli adásban A Nagy Duettben való szereplése után Bereczki Zoltánt nevezte ripacsnak. A színész a sértést pszichológusnál dolgozta fel, de nem kifejezetten a műsorvezető szavai miatt fordult szakemberhez. A Szépségkirálynő 2012-es műsora után sem kímélte Sebestyén, aki szerint a műsor mélypontját Bereczki fellépése jelentette, aki "öncélú ripacsként félrelökött mindenkit, aki kitakarta". 

- Ahogy a testünket egy edzőteremben, úgy a lelkünket, tudatunkat is karban kell tartani, de félreértés ne essék, volt pszichológusom már korábban is, amit soha nem is tagadtam. Ahogy azt sem, hogy mai napig van - mondta Bereczki a Borsnak

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

A lap szúrta ki, hogy a Rádió 1 műsorvezetője a Balázsék hétfő reggeli adásában már dicsérte a 43 éves színészt, miután feleségével és gyerekeivel a TV2 stúdiójában élőben nézte meg a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adását. Azt mondta, a szórakoztatóműsor zsűritagja az elmúlt években manírmentes, jó arc lett. 

- Én már nagyon bírom Bereczkit, nagyon. Annak ellenére, hogy semmiféle találkozás, kibékülés, összehaverkodás vagy röhögés nem volt, szimpi a csávó, megkedveltem. Aztán lehet, hogy ő továbbra sem - idézte szavait a napilap. 

sebestyen-balazs
Fotó: RTL Klub

Bereczki Zoltán a Borsnak elárulta, Sebestyén Balázs első sértő megjegyzése után azt üzente neki, nézze meg a színházban is, mielőtt véleményt mond róla, és jegyet küldött neki a Lepkegyűjtő című darabra. A műsorvezető el is ment megnézni, az előadás után pedig pozitívan nyilatkozott a színészről, tehát nem a tegnapi adásban dicsérte először. 

Sebestyén Balázs felesége, Viki

Sebestyén Balázs nem mutogatja a családját, azonban néha kivételt tesz, és feleségével, Vikivel közös képet tesz ki az Instagramra. Vikivel 2009 nyarán házasodott össze, 14 éve vannak együtt. Első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. 

Ezt is szeretjük