Túllépte a határt! Schobert Norbert nyíltan ócsárolja a kövéreket
Kegyetlenül osztják
Schobert Norbert Facebook-posztokban osztja a kövéreket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Schobert Norbert a sok sport és a táplálkozásra figyelés közben elveszítette a biztos határokat, ugyanis Facebook-oldalán már attól sem riad vissza, hogy nyíltan pocskondiázza a túlsúlyos embereket.

Legújabban arra szokott rá a követői által nemes egyszerűséggel Fitneszpápának nevezett egykori rendőr, hogy hátulról fotóz le ismeretlen embereket, hogy aztán könyörtelenül megmondja róluk a véleményét.

Nyíltan ócsárolja a kövéreket

Új hóbortja azonban még a keményvonalas Norbi-fanoknál is kiverte a biztosítékot, többek szerint már elszaladt a ló Schobertékkal, akik mutogatják a jólétüket, miközben lenézik azokat, akik miatt lényegét tekintve meggazdagodtak.

- A fánk-, gofripult győzelme... Gondolj bele! 18 év. A szerelem veszített. Női önérzet veszített. X láb nyert. Lúdtalp nyert. Örök narancsbőr nyert. 2 tip diabétesz nyert. Boldog élet veszített. Mindezt azért, hogy nyam-nyam a fehérliszt és cukor elolvadjon a szájban. Megéri? Hülyék vagytok? Nem érdekel, ha sértő. A barátok nem nyaliznak. Ez érted szól! Azért van az Update, hogy a nyami-nyamiról se kelljen lemondani. Még termék se kell hozzá, csak ész és figyelem! Ne fojtsd gusztustalan hájba az egyetlen életed! Nyami-nyami... - írta bicskanyitogatóan Schobert.

Akadt, aki azt kérdezte, az Update-nagymester tájékozódott-e a kinyilatkoztatása előtt arról, hogy a lánynak van-e hormonális problémája vagy más betegsége, ami miatt elhízott, vagy szerinte mindenki attól kövér, mert zabál. A Femina olvasói között is többen hangot adta a véleményüknek, egyikőjük azt írta, nincs azzal baj, hogy valakinek jól megy a szekér, és követői is vannak.

- Azt nem tudom elfogadni, hogy mindenki mást lenéznek. Hogy mindenki mást kioktatnak. Hogy ilyen szinten mutogatják magukat mindenhol. Hogy Réka nem tud egy képen sem normálisan állni, mindenhol kérkedik magával. Nem tudom elfogadni, hogy nem tudják elfogadni a kritikát. Hogy ilyen kirakat életet élnek, és azt várják el, hogy mindenki csodálja őket, akik nem teszik azok meg mind bunkók - írja.

Az ő gyereküket nem lehet támadni

Mint ahogy mi is megírtuk, a Schobert család hatalmas elánnal szállt szembe mindenkivel, aki az ő Norbi kisfiukról azt merészelte írni, hogy kicsit pufók. Most azonban nem tartották elítélendőnek, hogy ők kövéreznek le egy gyereket.

Többen azt is a szemükre vetik, hogy azért néznek ki ilyen jól, mert a testedzésen kívül semmi más dolguk sincs, ők ugyanis nem robotolnak 12 órát egy gyárban. Az lenne az elismerésre méltó, ha lehúznának egy normális műszakot, majd a család ellátása után még lenne erejük és kedvük edzeni.

- Dietetikus kollégák minden szál haja égnek áll az update szó hallatán is - az enyém is. Fehérlisztre, cukorra fogni minden túlsúlyos ember látványát és verbálisan halálra ítélni aki nem hisz az ő marhaságaikban - ez a profitorientált, szakértelem nélküli kizsákmányolása azoknak, akik meg is érdemlik... - írja egy kommentelő.

"Nyomi-nyali"

A több száz hozzászóló abban mindenképpen egyetértett, hogy Schobert egy tapló, a stílusa pedig több mint kifogásolható. Van természetesen, aki igazat ad Schobertéknak, még a Femina egyik olvasója is azt írta, hogy csak az egyszeri embernek csípi a szemét a fitneszházaspár. Szerinte az átlag magyar ember "csak ül a tévé előtt, zabál, dohányzik, telefingja a szobát". Természetesen azt nem tagadja, hogy mennyire szereti Rubint Rékát és Schobert Norbertet.

A fitneszguru persze nem akarta csillapítani az indulatokat, szerinte ő csak felébreszti az embereket, mint Csernus doki. Mint írta: "Támad a nyami-nyami, vagy végre felébredünk? Inkább leszek köcsög egy jó célért, mint simogató nyaligép. Nyami-nyami..." Erre egy tökéletes választ kapott, melyben a kommentelő azt írta, hogy örülhet Norbi, amiért őt nem a kinézete, hanem a bunkó modora és a jellemhibája miatt lehet támadni, majd pedig szolidan csak úgy titulálta Schobertet, hogy "nyomi-nyali". Egy másik kommentelő is megragadta a közvélemény velejét (változtatás nélkül közöljük):

- Kedves Norbi! Azt hiszem a köcsög szó értelmezéséhez elő kéne kapnod a szótárt! Hihetetlenül egyszerű vagy, és mérhetetlenül diszkriminatív. A saját gyerekednek is ezeket mondtad, amikor úgy nézett ki, mint hurka-Gyurka?

Több kommentelő feltette a kérdést, milyen lelkület kell ehhez, hogy így, ismeretlenül gúnyolódjon másokon, valamint azt, hogy vajon az édesanyjáról is így vélekedik-e, aki szintén túlsúlyos. Schobert Norbi azonban nem törődött az ellenérzésekkel, nem sokkal az ominózus poszt után egy újabb agymenést tett közzé, ahol szintén egy túlsúlyos nőt pocskondiáz.

A legtöbb hozzászóló abban tökéletesen egyetértett, hogy a súlyproblémákon lehet segíteni, le lehet fogyni és csinossá lehet válni, ám a gerinctelenségen és a bunkóságon már nem lehet változtatni, és nincs az az Update-termék, amitől Schobert Norbi kevésbé lenne paraszt.

Fotó: Facebook; RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük