Rubint Réka kikelt magából! Már megint kis Norbit kritizálták
Kép!
Rubint Réka kisfiát a Facebookon gyalázták, amiért többek szerint duci Norbika.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kisfiával közös képet rakott ki a legnagyobb közösségi portálra Schobert Norbert. A kép alatti kommenteken viszont Rubint Réka teljesen kiakadt.

Több hozzászóló ugyanis kövérnek titulálta a hétéves Norbikát, és nem értették, hogy ha a fitneszguru mindenkit leszól a túlsúlya miatt, éppen a saját gyerekére miért nem figyel.

A kisfiút támadták

Schobert Norbert a nagymamánál látogatta meg vakációzó kisiskolás gyermekét, ezt örökítették meg, ám a kép alá percek alatt számos pocskondiázó hozzászólás érkezett.

A kisfiút nem először bántják állítólagos túlsúlya miatt, ám ezen most igen kiakadt az édesanyja, Rubint Réka. Mint Facebook-oldalán megosztotta, ismét szembesült azzal, mennyi beteg ember van, hiszen egy szeretetteljes képen is képesek mocskolódni.

Kisfia mindig is húzódozott attól, hogy édesanyja kirakja fotóit a Facebookra, ahogy Rubint fogalmazott, a hatodik érzéke tiltakozott az ellen, hogy "tiszta kis lényét a fertőbe vigye".

Nem hagyta annyiban

A fitneszkirálynő azt kérdezgette monológjában, hogy milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy már egy gyereket támadjanak, valamint azt, hogy ha Norbika könnyebb lenne, akkor meg azt a bélyeget sütnék rájuk, hogy éheztetik a gyereküket?

- Tudom, hogy nem kellene foglalkoznom ezekkel az energiavámpírokkal, de ANYA vagyok és nem tűröm, ha a gyermekeimet alaptalanul bántják! Egy biztos! Ezeknek az embereknek a legnagyobb büntetés, Önmagukkal együtt élni! A lelki békét, boldogságot, szeretetet pedig nem lehet pénzért megvásárolni! - írta.

Az ő kirohanására is se szeri, se száma a kommentelőknek, akik az Update-birodalom urait valamint egymást is támadják. Egyikük azt írta, nem érti Rubint Réka kirohanását, hiszen aki a kirakatban éli az életét és előtérbe nyomja a gyerekeit is, annak bizony a negatív kritikákat is el kellene viselni.

Fotók: Facebook, Fem3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük