Ez aztán botrányos! Schobert Norbi megint durva stílusban osztotta rajongóját
Schobert Norbert a Facebookon esett neki egyik kommentelőjének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen kiakasztotta egy kommentelője Schobert Norbertet. A fitneszguru ugyanis feltett egy képet a legnagyobb közösségi portálra, amin kisfiával látható, és egy rajongója túl húsosnak találta rajta Norbikát.

A büszke apának több se kellett, és egész kommentháború indult, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal kezdték el egymást támadni.

Alpári módon estek egymásnak

Mint ismert, Schobert Norbertet csak nemrégiben engedték ki a kórházból, ahol szívműtéten esett át, így orvosai eltiltották minden olyan tevékenységtől, ami jelentős pulzusemelkedéssel jár. Ám egy percre sem tudott nyugton maradni, és máris hegyet mászott kisfiával és kutyájukkal.

Erről tett fel egy képet a hivatalos Facebook-oldalára, amire számos rajongója azonnal reagált. Többségük természetesen a sportember egészsége miatt aggódott, vagy pedig örömmel konstatálták, milyen jó színben van.

Egy úgymond rajongó viszont megemlítette, hogy "kicsit kövér az a gyerek", véleménye szerint ráférne egy kis diéta, valamint azt, hogy más is volt már beteg, nem kellene isteníteni a Schobert családot. A fitneszgurunak talán ez tette be a kaput, ugyanis azonnal ellentámadásba lendült.

- Betegségi verseny? Ne próbálja ki senki, milyen, amikor a kórlapra van írva a 90% halálozási kockázat és csak Istenben bízhatsz. Igen, más is kerül sz* helyzetbe és minden ismerőse aggódik. Mivel engem 580 ezren jelöltek, ugye nem baj, ha elmondom, boldogok vagyunk és minden ok? Norbi - írta a posztra.

Nem fogta vissza magát

Majd amikor észrevette a kommentelő másik bejegyzését, mely a kisfiát érintette, már nem is türtőztette magát, azt írta a rajongónak, hogy "a beteg lelked kövér, nem a kisgyerek". Innentől már átszakadt a gát, a rajongók is egymásnak estek, és alpári stílusban osztották ki egymást.

A fitneszguru azért még odavetette, hogy sajnálni egyáltalán nem kell őt, csak irigyelni, hiszen egy piacvezető cég élén áll, ami nem kis dolog, és más ezt nem tudta felmutatni. Mint kifejtette, a negatív kritika miatt már nem is kedveli a kommentelőt, "mi a fenének lesel itt?", írta.A fitneszguru hivatalos oldalán nem először olvashattunk ilyen vagdalkozást, ősszel az borzolta a kedélyeket, amikor egy hozzászólót arrogánsan leszólt, csak mert az drágállotta az egyik terméküket. A guru szerint az egy igényes termék volt, igényes embereknek. A közfelháborodás után Schobert Norbert azt állította, a poszt nem tőle származik, hanem valaki feltörte a profilját.

Főképfotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence

Fotó a cikkben: Facebook/Schobert Norbert

Ezt is szeretjük