Tóth Gabi fehérneműben, 12 kiló plusszal a szülés után - Norbi szavaira reagált
Schobert Norbi szavait sem Tóth Gabi, sem a férje nem állta meg szó nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakat felháborított Schobert Norbi véleménye, aki vasárnap este egy videóban fejtegette véleményét, miszerint a nők az okai a sok válás, mert elcseszik azzal, hogy nem fogynak le a szülés után, a férfiak számára pedig kínszenvedés a szex egy 20-30 kiló plusszal, döngő léptekkel a hálószobába érkező nővel, akinek ráadásul a bőre is ocsmányul tönkremegy a terhesség miatt. 

Tóth Gabi élő Facebook-videóban reagált Norbi sértő kijelentéseire, aki később azt nyilatkozta, egy ismerőse ihlette ezt a posztot, akinek házassági problémákat okozott a felesége szülés utáni túlsúlya. Krausz Gábor, az énekesnő férje, valamint Csuti, Kulcsár Edina férje is kiosztotta Norbit. 

Schobert Norbi: a nők hibásak a sok válásért

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót, és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy, kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - szúrta ki elsőként Schobert Norbi üzenetét a 24.hu.

Tóth Gabi és a férje is reagáltak

Tóth Gabi Facebook-live-ban reagált Norbi szavaira, és üzent nőtársainak, hogy higgyék el, csodálatosak. 

toth-gabi-szules-utan
Fotó: Facebook/Tóth Gabi

"Döngő léptekkel megérkeztem a hálószobába a hetven kilómmal, a megrepedt hasammal, hét héttel a szülésem után. A férjem még mindig imád, és én vagyok a mindene - az összes csíkommal együtt, amiknél szebbeket el sem tudok képzelni, mert onnan szereztem őket, hogy világra hoztam egy kislányt, a szerelmünk gyümölcsét. Aki akkor fogant, amikor 58 kiló voltam. Most 70 vagyok. És minden pillanatát szeretem annak, hogy így nézek ki, mert tudom, hogy ez a test táplál egy életet" - mondta az énekesnő, aki azt is kiemelte, a férje nem csak egy testet lát, amikor ránéz, hanem egy istennőt, aki megajándékozta a gyermekükkel. 

A 32 éves sztár arra is kitért, hogy nem Norbinak kíván üzenni, hanem a nőknek, de azért röviden, pár szóban a 48 éves hírességhez is szólt pár szót. 

"Norbikám, ez a te problémád. Nagyon sajnálom, hogy még ennyi év után is ilyen komplexusokkal küzdesz, hogy rendben vagy egészségügyileg, átélted a poklot. Egy olyan szívműtét után, amin átmentél, tudhatnád, hogy a szeretetnél nincs fontosabb. Ha valaki a halál torkából visszajőve még mindig így tud csak gondolkodni, azt én őszintén sajnálom." 

Schobert Norbi Tóth Gabi videója után azt nyilatkozta, szavait egyfajta motivációként a szülés után hosszú távon túlsúlyos nőkhöz intézte, akiken 30-40 kiló felesleg van, továbbá megjegyezte: Tóth Gabi szerint a várandóssága előtt és 12 kiló plusszal is szexi.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a közösségi oldalán szöveges üzenetben fejtette ki, mi a véleménye Schobert Norbi botrányos szavairól.

Kulcsár Edina férje, Csuti is úgy gondolta, el kell mondani a véleményét, mert ugyan tiszteli azt, amit Schobert Norbi szakmailag elért, de van egy határ, amit most átlépett. 

Kulcsár Edina férje kikérte magának Norbi véleményét

"Régebben volt egy együttműködésünk, amit ugye azért szüntettél meg idő előtt, mert szerinted Edina nagyon meghízott (VÁRANDÓS VOLT). Már akkor furcsálltam az emberi hozzáállásodat, de üzletileg el tudtam fogadni. (…) 

A mostani eszmefuttatásodtól viszont egyenesen felfordult a gyomrom! Én igenis - és szerintem ezt nagyon sok férfitársam nevében mondhatom -, hogy szerelemből kívánom a feleségemet most is, amikor van rajta +12 kg. Sőt, +20-szal is kívántam! Felnőtt ember létedre, hogy mondhatsz ilyet, hogy "döngölő léptekkel érkezik meg a hálószobába?" Kínszenvedés? Nem, nem az! Sőt... elég álszent lenne a szerelem fogalma, ha csak a testiség számítana, ahogyan azt te állítod! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a posztot, mert nyilván az volt a célja a videódnak, hogy beszéljenek róla, de megírtam, mert van egy határ amit most nagyon átléptél Norbi és annak ellenére írom ezt, hogy nagyon tisztelem és becsülöm amit elértél! Hol is kezdjem? 🤔 Régebben volt egy együttműködésünk, amit ugye azért szűntettél meg idő előtt, mert szerinted Edina nagyon meghízott ( VÁRANDÓS VOLT), már akkor furcsálltam az emberi hozzáállásodat, de üzletileg el tudtam fogadni. Aztán megláttam Berki “könyvében”, (nem nem vettem meg, mutatták) hogy ti voltatok az egyik, vagy talán az egyetlen főtámogatója, már akkor elgondolkodtam, hogy emberileg, hogy tudtok egy ilyen hazug, aljas kiadványban szerepet vállalni, de úgy voltam vele, hogy valószínű nagy lesz a hírértéke, ezért ezt is elfogadtam! A mostani eszmefuttatásodtól viszont egyenesen felfordult a gyomrom! Én igenis -és szerintem ezt nagyon sok férfitársam nevében mondhatom-, hogy szerelemből kívánom a feleségemet most is amikor van rajta +12 kg. Sőt, +20-szal is kívántam! Felnőtt ember létedre, hogy mondhatsz ilyet, hogy “dongölő léptekkel érkezik meg a hálószobába”? Kínszenvedés? Nem, nem az! Sőt...elég álszent lenne a szerelem fogalma, ha csak a testiség számítana ahogyan azt te állítod! Réka teste gyönyörű és példaértékű -emelem kalapom amennyi melót beletett -és lehet mindannyian jobban jártunk volna ha egy olyan releváns személy fogalmaz meg ezzel kapcsolatban számottevő véleményt, aki túl van pár szülésen... és nem te! Fogadd el, hogy nem mindenkinek van rá ideje, lehetősége, motivációja vagy egyszerűen csak kedve mindent de mindent megtenni annak érdekében, hogy a várandóssága alatt megőrizze -idézem- “a lánykori súlyát”! Férfitársaim nevében kikérem magamnak az általánosított véleményed és én kérek elnézést a nőktől! Higgyétek el, nagyon sokan nem vagyunk ilyenek és nem így gondolkodunk ahogyan Norbi, akinek ezek szerint csak a testiség számít. Még szerencse, hogy Réka nem így gondolkodik... remélem, hogy ez csak egy rosszul megfogalmazott figyelemfelkeltő valami akart lenni de félek, tévedek... További szép estét kívánok, megyek rendelek egy pizzát!😅

Szabó András Csuti (@csut.i) által megosztott bejegyzés,

Réka teste gyönyörű és példaértékű - emelem kalapom amennyi melót beletett - és lehet, mindannyian jobban jártunk volna, ha egy olyan releváns személy fogalmaz meg ezzel kapcsolatban számottevő véleményt, aki túl van pár szülésen... és nem te! Fogadd el, hogy nem mindenkinek van rá ideje, lehetősége, motivációja vagy egyszerűen csak kedve mindent, de mindent megtenni annak érdekében, hogy a várandóssága alatt megőrizze – idézem - "a lánykori súlyát"! Férfitársaim nevében kikérem magamnak az általánosított véleményed, és én kérek elnézést a nőktől! Higgyétek el,

nagyon sokan nem vagyunk ilyenek és nem így gondolkodunk, ahogyan Norbi, akinek ezek szerint csak a testiség számít. 

Nyári Dia: Norbi üzenete szarul sikerült reklámfogás

Nyári Dia, aki 2018 júliusában hozta világra kisfiát, éles szavakkal bírálta Schobert Norbit, akinek szerinte közszereplőként nagyon nagy felelőssége van, hogy milyen üzenetet közvetít és azt hogyan fogalmazza meg és a botrányos szavai szarul sikerült reklámfogásnak tudhatók be. A 25 éves színésznő úgy véli, egy párkapcsolatban fenn kell tartani a tüzet, figyelni kell magunkra és a párunkra, de ezt nem lehet úgy közvetíteni, ahogy Norbi tette. 

"Nem lehet ez az elsődleges a kapcsolatban, nem lehet kinézetben, kilóban mérni az ember milyenségét, a szerelmet, szeretetet, vágyat (szerintem ez már gimiben is para, nemhogy felnőttként, mikor van egy, vagy több közös gyerek). Szerintem egy érett, őszinte kapcsolatban, az lehet az utolsó utáni ok a válásra, hogy van rajtad huszon-x kiló.

Rám még soha olyan szeretettel és tisztelettel nem nézett Dani, mint amikor ezek a képek készültek, és mikor kétszer ekkora voltam. Lehet döngő léptekkel mentem a hálóba, mégis szeretve voltam, a szó minden értelmében. Ennek az oka a következő.

Egy csupaszív, intelligens, FÉRFIT választottam társamul, nem pedig egy kretént!

Egy pasit, aki tisztel, azért amit a családunkért tettem, akit én is tisztelek, és próbálok nap, mint nap elcsábítani (csak ez mondjuk néggyel nehezebb, munka, gyerek, és háztartás vezetése mellett) próbálkozunk... mindketten. Nem a kockás hasáért szeretem elsősorban, és ő sem kívánja jobban a mostani Diát, mint a másfél évvel ezelőttit. Tudom, mert elmondaná, elmondhatja. Magamnak fogytam.

Hölgyek, ha bárki elhagy titeket, azért mert van rajtatok felesleg, akkor engedjétek is el...

Dér Heni szerint nem Norbit kell ekézni

Dér Heni posztjában az írta, sok mindenben igazat kell adnia Schobert Norbi nagy port kavart kijelentéseinek, amiket szerinte sokan félreértettek: nem a közvetlenül szülés utáni kismamákhoz intézte szavait, hanem azokhoz a nőkhöz, akik évekkel később is 20-30 kiló felesleggel élnek, maguk is elégedetlenek a külsejükkel, de nem tesznek a változásért semmit. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek: 1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban! 2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak.. 3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!! 4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!! 5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!! 6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!! 7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!! 8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!! 9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!! 10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! 11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!! 12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!! Peace and love❤️🤗

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

"Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást! (...)

Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest!

Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!" - olvasható a 33 éves énekesnő közösségi oldalán. 

Tóth Gabi gyönyörű menyasszony volt

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019 októberében úgy döntöttek, összekötik az életüket, mielőtt világra jönne kislányuk. A babapocakos énekesnő gyönyörű volt földig érő, hófehér menyasszonyi ruhájában. 

Ezt is szeretjük