Rém ciki dolgok derültek ki Schobert Norbiról
Schobert Norbiról több kínos dolog is kiderült a Snóbli című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ciki dolgok is kiderültek Schobert Norbiról a Snóbliban, Bódi Guszti és felesége, Margó műsorában, melyben a fitneszguru és felesége, Réka először vendégeskedtek. A Sláger TV-n csütörtök esténként jelentkező szórakoztató műsorban többek között fény derült arra, hogy míg más alva jár, vagy beszél álmában, Norbi inkább kezdeményez Rékánál.

A felesége már megszokta ezt, de a múltban azért akadt olyan, aki nem egészen így kezelte a dolgot. Amikor Schobert Norbi katona volt, senki nem akart mellette aludni, mert mindig éjszaka, álmában tört rá a vágy.

Talán a legbizarrabb az összes történet közül, amit még senkinek sem meséltek el: Norbi incidense a zsírégető krémmel, amire nem is értjük, miért volt szüksége. Bekente a hasát és a combját paprikás zsírégető krémmel, majd felhúzott egy guminadrágot, ám ezzel a mozdulattal sikerült más helyekre is eljuttatni a csípős krémet.

Norbi úgy gondolta, ha gyorsabban fut a futógépen, akkor előbb-utóbb megszűnik az égető érzés középtájon, de nem így történt. Ahogy izzadt, még rosszabb lett… Hogy végül hogyan sikerült Norbinak megoldania a helyzetet, illetve orvosolnia a malőrt, kiderül a Snóbli ma esti adásából.

Ezt is szeretjük