Schobert Lara levágatta derékig érő haját: hogy áll neki a rövid frizura?
Schobert Larát még nem láttuk ennyire rövid hajjal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lázadások, az első szerelmek és különböző stílusirányzatok kipróbálása - ezek egy tipikus tinilány életének velejárói. Tizenéves korunkban kezd kirajzolódni, hogy milyen a stílusunk. Sokan felülnek az aktuális divathullámra, míg mások épp dacból teszik az ellenkezőjét. Nem csak az öltözködésben keressük, hogy mi áll jól, a frizurák terén is minél több fazont ki kell próbálni, mire megvan az igazi.

Schobert Larára is jellemző, hogy váltogatja a hajviseleteket: láthattuk már félhosszú tincsekkel, ombre technikával festett fürtökkel, az utóbbi időben pedig derékig érő hajzuhataggal pózolt az Instagram-oldalán.

Schobert Lara rövid hajjal

Úgy tűnik, új korszakát éli a 16 éves lány, ugyanis rövid hajjal sétált be az RTL Klub Reggeli című műsorának stúdiójába. Frizurájának a színe is változott, immár mogyoróbarna árnyalatban pompázik, ami kihangsúlyozza kreol bőrét, és ami az idei szezon sláger hajszíne.

schobert-lara-haja
Fotó: Instagram/Schobert Lara, RTL Klub/Reggeli

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya az utóbbi években elképesztő népszerűségre tett szert a közösségi médiában: jelenleg ő az egyik legnépszerűbb TikTok-sztár, bár ezt a közösségi platformot - saját bevallása szerint - csak unaloműzésből használja. Az Instagram-oldalát veszi komolyabban, alaposan megválogatja, milyen képeket posztol, és milyen divatirányzatot képvisel.

A kommentek alapján követői körében sikert aratnak a képei: imádják, ahogy kedvencük öltözködik. Követi a legutolsó trendeket, és vegyíti a különböző típusú darabokat. Leginkább sportos és lezser szettekben mutatkozik, ám azért egy-két csajos ruha is megtalálható a gardróbjában.

Fásy Zsüliett vörös lett

Fásy Zsüliett elképesztő átalakuláson ment keresztül: alig ismerni fel, mert nem csak rengeteget fogyott, de szőke hajszínről vörösre váltott. 

Ezt is szeretjük