A mi kis falunk sármos papjáért odáig vannak a nők: régen Schmied Zoltán bukdácsolt a szerelemben
Schmied Zoltán fiatalon élsportolónak készült. Azt gondolhatnánk, tapadtak rá a lányok, ám a valóságban ügyetlen volt ezen a téren.

schmied-zoltán-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden sorozatban van egy ügyeletes szívtipró, akiért a hölgyrajongók epekedhetnek. Ez A mi kis falunk esetében is így van: a Lengyel Tamás által alakított Gyurit csak Erika tartotta a falu bikájának, de Schmied Zoltán sármos papjáért Pajkaszeg lakói és a nézők is odáig vannak.

A karakter kegyeiért jó páran küzdöttek, a falu egykori kocsmárosa, Teca évadokon át próbálta becserkészni, valamint a széria bombázója, Dóri is ostromolta. Ha a figura megszemélyesítőjének fiatalkorára tekintünk vissza, nem találhatunk párhuzamot: Schmied Zoltán régen bukdácsolt a szerelemben. 

Schmied Zoltán szerelmi élete

Meglepő, de ő nem tartozik azon művészek közé, akik már gyerekként tudták, egyszer a színpadon akarnak állni. Teljesen más irányba indult el, először sportoló-, majd orvosi pályára készült.

- Amikor abbahagytam a sportot, az egy fontos döntés volt, akkor indultam el a művészet útján, ami egészen a jelenig vezetett. Ugyanakkor lehet, hogy a mai napig nem nőttem fel igazán, és a felnövésem még folyamatban van - kezdte a visszaemlékezést a Best magazinnak.

Arról is beszámolt, hogyan indult az útja a szívügyek terén. Élete egyik legmeghatározóbb szerelmi csalódása rögtön akkor érte, amikor először gyengéd érzelmeket kezdett táplálni egy osztálytársa iránt.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Emlékszem, volt egy lány, aki átrendezte a tolltartómat, a barátom mondta: ez annak a jele, hogy tetszem neki. Ezen felbuzdulva levelet írtam neki, de kidobta. Akkor nagyon csalódott voltam.

Később kiderült, a lány azért hajította az üzenetet egyenesen a kukába, mert nem tudta, ki a feladó, azt hitte, szórakoznak vele. Igaz, azután sem lett folytatása az incselkedésnek, hogy a titkos hódoló felfedte a kilétét.

Gyuri és Pajkaszeg papja, azaz Lengyel Tamás ás Schmied Zoltán A mi kis falunk forgatásán.
Gyuri és Pajkaszeg papja, azaz Lengyel Tamás ás Schmied Zoltán A mi kis falunk forgatásán.
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

- Nem lett köztünk semmi, mert akkor még azt sem tudtuk, hogy mit kellene igazából csinálni ahhoz, hogy az embernek működő kapcsolata legyen. Én ilyen bukdácsolással kezdtem a szerelmi életemet.

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Cover-fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük