Sas Józsefnek újra kell tanulnia járni - Fél évvel az agyvérzése után adott tévéinterjút
Sas Józsefnek újra meg kell tanulnia járni, de szerencsére a beszédközpontja nem sérült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sas József március elején kapott váratlanul kétoldali agyvérzést thaiföldi nyaralásán. A helyi kórházban azonnali ellátásra szorult, néhány nappal később pedig Magyarországra szállították, és egy budai kórházban ápolták. A fél oldalára teljesen lebénult, a bal oldalát egyáltalán nem tudta használni, ám a beszédközpontja egyáltalán nem sérült. Júliusban már arról szóltak a hírek, hogy hazaengedték, otthon ápolja őt felesége, és egy felfogadott ápoló is a segítségükre van, de a legendás komikus csak kerekesszékben tud közlekedni azóta is.

A Mokka stábjának pénteken adott exkluzív interjút a nyolcvanesztendős sztár, aki elmondta, a thaiföldi nyaralásán semmilyen előjelét nem tapasztalta, hogy baj lenne. Az agyvérzése előtt teljesen jól érezte magát, így teljesen váratlanul érte a stroke.  

sas-józsef-1
Fotó: TV2/Mokka

A riporternek azt is elmondta, hogy a mozgásán bőven van mit csiszolni.

- Nagyon mozgékony voltam, az is szeretnék maradni. Tulajdonképpen, ha belegondolok, mindent újra kell tanulni, ami mozgással és járással kapcsolatos. Ugyanakkor a memóriám tökéletes, Madách: Az ember tragédiájából Lucifer nagymonológját most elmondom, és a híresebb sikerszámaimat is tudom. Amiket én szerettem, akartam és sikerem volt vele, azokat sosem fogom elfelejteni - magyarázta a TV2 kamerái előtt.

Az orvosi utasításokat maximálisan betartja, nagyon szeretne meggyógyulni. Szíve szerint idén is csinálna már szilveszteri kabarét. Aki mindenben segíti őt nap mint nap, az a felesége, akivel már 43 éve házasok. Elmondása szerint Zsuzsa mindenben kiállt, és ki is áll mellette, hajnaltól hajnalig dolgozik. Családtagjai és ismerősei közül mindenki nagy lelkiismerettel állt a betegségéhez, sok szeretet és támogatást kapott az utóbbi időkben. A szerettei és a barátai, illetve a közönsége ad hatalmas motivációt és erőt a gyógyulásában.

Ő Nacsa Olivér felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Nacsa Olivér felesége, Somossy Barbara.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük