Gyönyörű színésznő lett Bajor Imre lánya - Fotókon a 23 éves Lili

Bajor Lili idén nyáron diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bajor Imre és Hámori Eszter kapcsolatából két gyermek született, Bajor Lili 1995 novemberében, Marcell pontosan egy év múlva született meg. Bajor Lili pont abban az évben kezdte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, amikor édesapja elhunyt.

A 23 éves lány idén nyáron diplomázott le, ezzel hivatalosan is színésznő lett, a TV2 Mokka című műsorában mégis azt mondta, nem nagyon meri még magáról azt mondani, hogy színésznő. Bár az egyetem elvégzése és a diplomaszerzés jó dolog, vannak benne kételyek.

- Van bennem némi bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy a szabadúszást választottam, már nem ragaszkodom ahhoz görcsösen, hogy tartozzak egy színházhoz vagy egy társulathoz, és lehet, szakmai tekintetben sokkal érdekesebb az, hogy azt vállalok el, amit akarok. Ez félig egy kényszerhelyzet volt, mert nem kaptam olyan helyre szerződést, ahova szívesen mentem volna, közben meg ez egy kísérlet így magammal szemben - nyilatkozta a műsorban.

Eddig számos színház színpadán kipróbálhatta magát, szerepelt a Vígszínházban, a Móricz Zsigmond és a Katona József Színházban is.

Ha Bajor Lili ilyen szépen építi tovább a karrierjét, a jövőben még többet fogunk hallani róla. Amellett, hogy tehetséges, nagyon szép nő is. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű Bajor Imre lánya.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük