Az RTL Klub sztárja egy évvel a válása után újra megházasodik - Már az esküvő időpontját is kitűzték
Sárközi Ákos és kedvese eredetileg márciusban keltek volna egybe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákos az RTL Klubon futó A Konyhafőnök című műsor zsűritagjaként lett ismert. A sztárséf 2018 januárjában költözött el egykori feleségétől, akivel húsz évig éltek együtt, de az elválás békésre sikerült szerencsére. Talán ő maga sem gondolta volna még akkor, hogy nem sokáig éli a szinglik életét, 2018. március 12-én ismerkedett meg Szegedi Éva festőművésszel, akit hét hónap járás után el is jegyzett. A március 12-i dátum fontos volt Sárközi Ákos életében, hiszen 2014-ben pont ezen a szép, tavaszi napon kapta meg a Michelin-csillagot, nem is csoda, hogy eredetileg most március 12-én szerette volna elvenni menyasszonyát, végül mégsem sikerült egybekelniük. Erről Sárközi Ákos a Best magazinnak vallott, és azt is elmesélte, hogy pontosan mikor és hol veszi el szerelmét.

Már két esküvői dátum is meghiúsult

Mivel a népszerű séf és kedvese nem tudták március 12-én összekötni az életüket, pár héttel arrébb tűzték ki az időpontot, március 30. volt a másik dátum, végül ekkor is halasztani kellett a lagzit.

- Folynak A Konyhafőnök munkálatai, Évának áprilisban kiállítása lesz, gőzerővel dolgozik a képeken. Én a szervezésben segítek neki, ez volt a karácsonyi ajándékom. Átrágtuk, megbeszéltük, és, bár voltak olyan napok, amikor úgy gondoltuk, csak menjünk be az anyakönyvvezetőhöz, mégis inkább júniusra toltuk a házasságkötésünket - magyarázta a lapnak.

Hozzátette, kicsit nehezen élte meg, hogy kétszer is el kellett halasztani az esküvőjüket, mégis szeretné, ha a nagy napjuk tökéletesen zajlana, emiatt pedig szerinte megérte meghozni ezt az áldozatot. A szervezéssel nagyon jól haladnak, szinte már mindent kipipálhatnak a listáról, egyedül Szegedi Éva nem találta még meg a tökéletes menyasszonyi ruhát. A szerelmesek egy nagyon romantikus helyszínt választottak, ahol majd kimondják a boldogító igent. Tihanyban, egy hajón rendezik meg a ceremóniát. Remélik, hogy az időjárás is tökéletes lesz azon a napon.

Egyelőre még nem tudják, hol töltik a nászutat. Szóba jött már a Seychelle-szigetek és Srí Lanka is, ám Sárközi Ákos azon is gondolkodott, hogy meglepi a kedvesét, és majd csak a repülőtéren árulja el neki, hol töltik el a mézesheteket.

2018-ban ezek a sztárok mondták ki a boldogító igent

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok házasodtak össze tavaly.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük