A magyar műsorvezetőre senki sem volt kíváncsi! Dögös feleségét figyelte mindenki
Sarka Kata a FitBalance sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata vasárnap a FitBalance Bikini Fitness Versenyen végre megmutathatta, mit ért el három hónap kitartó edzéseivel. A kétgyerekes anyukának több ezren szurkoltak a Papp László Budapest Sportarénában, ezúttal férje, Hajdú Péter műsorvezető is a nézők között, magát meghúzva a felesége sikerére koncentrált. A 28 éves szépség délelőtt arany minősítést kapott a zsűritől, végül pedig a harmadik helyet szerezte meg élete első fitneszversenyén.

"Elmondhatatlanul boldog vagyok attól, hogy tegnap a Fitbalance-on dobogós helyezést tudtam elérni! Számomra nagy dolog, hogy ilyen sportolók mellett én is labdába tudtam rúgni! Hálás vagyok a férjemnek, hogy elviselte ezt az időszakot, az edzőmnek Németh Eszternek, hogy ennyi türelemmel segített eljutni idáig! Sok új embert ismertem meg az elmúlt időszakban a sportnak köszönhetően, de a legnagyobb hozadéka a Fitbalancenak, hogy Sónyák Szilvia Fitness Modellben egy fantasztikus barátra leltem, ami biztos, hogy egy életre szól!" - írta ma a Facebook-oldalán.

Nézd meg, hogyan nyűgözte le Sarka Kata a zsűrit és a közönséget a Fitbalance versenyen!

Sarka Kata ezzel a bikinis fotóval tarolt a neten

Sarka Katáról számtalan bikinis fotó kikerült már a Facebookra, a ma délutáni mégis különleges. Férje, Hajdú Péter műsorvezető posztolta, és már két óra alatt több ezer lájkot kapott. Nézd meg, miért!

Ezt is szeretjük