Sarka Kata extra rövid miniruhában szülinapozott: Rogán Cecíliát ünnepelték
Sarka Kata és Rogán Cecília elválaszthatatlan barátnők, természetesen az utóbbi születésnapját is együtt ünnepelték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban az ismertség és a hírnév miatt nem egyszerű igaz barátságokat kötni. A hírességek is nem egyszer csalódtak egy-egy barátnak vélt személyben, aki eltűnt, ha a sztár szekere már nem futott annyira. 

Persze azért ebben a miliőben sem lehetetlen egy-egy nagy egymásra találás, és nem ritkák a hosszú, akár évtizedes barátságok sem. 

Sarka Kata Rogán Cecília szülinapján

Sarka Kata és Rogán Cecília nemcsak a hétköznapokon találták meg jól egymással a közös hangot, hanem az üzleti életben is: ők a Miss World Hungary licenctulajdonosai. A pandémia kezdeti idején, 2020 tavaszán például Sarka Kata inkább online tanulta, hogyan tudja otthon elkészíteni úgy a körmeit, ahogy egy műkörmös tenné, amit pedig tanult, azt nemcsak magán, hanem barátnőjén is alkalmazta, míg Rogán Cecília a főzéshez és sütéshez adott neki tippeket.  

Sarka Kata és Rogán Cecília szívesen jelennek meg együtt gálákon, divatbemutatókon, díjátadókon, és természetesen egymás szülinapi partijáról sem hiányozhatnak. Sarka Kata 2021. december 14-én szőke barátnőjét ünnepelte ismerőseikkel, erről a közösségi oldalán posztolt fotókat - mutatjuk a képeket!  

Ezt is szeretjük