Sarka Kata szexi dekoltázzsal pózolt Londonban: feltűnőbb volt, mint a karácsonyi díszvilágítás
Sarka Kata dögös szerelésben járta a londoni utcákat. Ruhája dekoltázsa nagy sikert aratott az Instagramon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Sarka Kata a TV2 turisztikai magazinműsorában, a Poggyászban működik közre: imád utazni, sűrűn jelentkezik be az Instagram-oldalán más-más országokból. A hétvégét például Londonban töltötte.

Két fotót is posztolt az oldalára az Egyesült Királyságban töltött pillanatairól. Az elsőn a kamerának háttal áll egy ikonikus, brit telefonfülke mellett. 

Sarka Kata Londonban

A második fotó szemből készült róla. Szexi dekoltázzsal pózolt a londoni estében. A dögös szett dekoltázsa annyira feltűnő volt, hogy még a háttérben látható kivilágított karácsonyfa vagy a fényfűzérekkel díszített boltív sem tudta elvonni róla a figyelmet.

"Bármikor viselhetsz feketét. Bármilyen korban viselhetsz feketét. Bármilyen alkalomra viselhetsz feketét - a kis fekete ruha a női szekrény elengedhetetlen darabja” - mondta Christian Dior. 

A legendás divattervező híres tanácsával Sarka Kata és a követői is egyetértenek. Többen megjegyezték, ennél az összeállításnál semmi sem lehetett volna elegánsabb és nőiesebb. A testhezálló darabot színben passzoló magas sarkúval egészítette ki, míg kiegészítő gyanánt egy aranyláncos, bőr válltáskát választott.

Rogán Cecília melltartó nélkül

Rogán Cecíliáról merész kép készült: melltartó nélkül pózolt a kamerának. A háromgyermekes üzletasszony a képen farmerszerelésben látható. A darabot teljesen kigombolták, így kivillan alóla a szexi dekoltázsa.

Ezt is szeretjük