Sokáig csúfolták kövérsége miatt a magyar énekesnőt - Az egyik legszexibb sztár lett
Sári Évi ma már egy igazi bombázó, azonban régen kövér volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sári Évi, a TV2-n futó Sztárban sztár egyik versenyzője a Splash együttesben kezdte zenei karrierjét 2001-ben. Az énekesnő nemcsak kellemes hangjával, hanem szexi külsejével is felhívta magára a figyelmet akkoriban, 2009-ben még a Playboy magazin címlapján is szerepelt. A 41 éves sztár napjainkban is észbontóan dögös, az alakja is ámulatba ejtő, pedig volt egy időszak az életében, amikor még plusz kilókkal is küzdött - erről a Story magazinnak vallott.

Számos tinikori fotóját elégette

Az énekesnőnek nem a tinédzserkora volt élete legszebb időszaka, ugyanis duci kislány volt, vele született szívbetegsége miatt pedig egyáltalán nem sportolt, és a tornaórákat is gyűlölte.

- Egyrészt a szívem miatt nem mozoghattam, másrészt anyukám annyira finomakat főzött, hogy képtelen voltam ellenállni neki. Szerettem a hasamat. Viszont az iskolában sokat csúfoltak, én sem éreztem jól magam a bőrömben, és ez meghatározta a gyerekkoromat. Az akkori képekből jó párat el is égettem - emlékezett vissza a lapnak.

Sári Évi ma már el sem tudná képzelni az életét úgy, hogy ne sportoljon.
Sári Évi ma már el sem tudná képzelni az életét úgy, hogy ne sportoljon.
Fotó: Facebook/Sári Évi

Sári Évi 17 évesen határozta el, hogy életmódot vált.

- Egy szerelem miatt döntöttem úgy, hogy ráveszem magam a fogyókúrára, és a szalagavatón már kifejezetten karcsú voltam. A kilóktól megszabadulva sokkal jobban éreztem magam, és a szerelem végül négy évig tartott a fiúval. A hízékonyság azonban sajnos megmaradt - magyarázta.

Az énekesnő igyekszik odafigyelni, mit és mennyit eszik, ugyanis pár nap alatt könnyen felszed egy-két kilót. Rengeteg sporttal tartja formában magát.

Ezt is szeretjük