Duci magyar sztárcsemeteként ismertük meg - 24 éves korára 40 kilót fogyott

Gáspár Evelin 11 év alatt rengeteget fogyott.

gaspar-evelin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Győző lányai még gyerekek voltak, amikor a Győzike Show-ban megismerte őket az ország:  Virág csak három-, Evelin 11 éves volt. Míg az előbbi kezdetben vékonyka kislány volt, utóbbi pedig túlsúllyal küzdő kamaszlány, ez az utóbbi pár évben megfordult. 

Míg a 16 éves Gáspár Virág dolgozik azon, hogy leadja a plusz kilókat, addig a 24 éves Gáspár Evelin látványos átalakuláson ment át, ma már nem látni, hogy súlyfelesleg lenne rajta. 

Többször mesélte tévéműsorokban, hogy szinte nem volt olyan diéta, amit ki ne próbált volna, és időbe telt, mire megtanulta, hogy a gyors eredményt ígérő fogyókúrás tippekkel nem lehet tartósan lefogyni, és az egészségére is károsak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mivel nap, mint nap kapok üzeneteket a “fogyásomat illetően”, szeretnék pár sort megosztani veletek! 13 éves koromban kezdtem a testem átformálását. Azóta eltelt 11 év és leadtam körülbelül 40kg-t és nőttem 18cm-t! Viszont már nem az akkori önmagamhoz viszonyítom magam, hiszen nyílvánvaló a nagy változás. A két kép között 1 év telt el. Azóta nagyon sokat fejlődtem és változtattam mind az edzésformát és a táplálkozást illetően. Büszkén jelentem ki, hogy a rendszeres sport és tudatos táplálkozás már szerves része az életemnek és nem okoz nehézséget ezen tényezőkre figyelni és beiktatni a mindennapokba. Egy jó tanács: sosem másokhoz viszonyítsátok a testetek, hanem saját magatokhoz, hiszen magatokhoz képest tudtok nagyot fejlődni. Ezenfelül, nincsennek csodaszerek csak kitartás, tudatos táplálkozás és rendszeres sport!♥️

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Most már azt hirdeti, hogy nincsenek csodaszerek, tudatos táplálkozással és rendszeres sporttal lehet elérni a kívánt alakot. Ő 13 éves kora óta fogyókúrázik, és az eltelt 11 év alatt összesen 40 kilót adott le. Már nem másokhoz viszonyítja a testét, hanem saját maga a mérce. 

Ezt is szeretjük