Sáfrány Emese fia már másfél éves: Nolen ilyen nagyfiú a friss anya-fia fotón

Sáfrány Emese büszkén öleli magához kisfiát, aki egyre édesebb és nagyobb.

Sáfrány Emese fia, Nolen
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám 2021 márciusában jegyezték el egymást, 2021. június 20-án látta meg a napvilágot kisfiuk, Nolen.

A sztárpár 2022 áprilisában osztotta meg követőikkel a hírt, miszerint négy év után külön utakon folytatták tovább az életüket. A légtornász nagyon büszke kisfiára, aki már másfél éves nagyfiú.

Sáfrány Emese fia, Nolen

Az édesanya egy nagyon édes anya-fia fotót posztolt az Instagram-oldalára, amelyen odaadással öleli át Nolent. A cukiságon látszik, hogy nagyot nőtt, mióta legutóbb láttuk. 

„Minden szülő a lényével nevel. Nem az a lényeg, mit mondasz, hogyan mondod vagy mire tanítod a gyermekedet, hanem az, hogy ki vagy te? Mit sugárzol ki magadból? Kit lát a gyerek, ha téged néz? Amivé sikerült lenned, azt adod át. Mást nem is tudsz, hiszen magad sem ismered, s különben is: a valódi nevelés nem szavakon át, hanem a lélek és a test sok ezer láthatatlan csatornáján keresztül működik. És minden, ami belőled árad, hat rá; befogadja és a magáévá teszi. Gyermekednek te vagy a mintája. Tőled tanul szeretni, harcolni, félni, hazudni - vagy éppen igazat mondani. (Müller Péter: Benső mosoly)” - írta a képhez Sáfrány Emese, aki csak ritkán oszt meg képet vagy éppen videót a kicsiről. Ilyenkor is igyekszik óvni gyermekét, és főként hátulról engedi csak fényképezni.

A kommentelők odáig voltak az aranyos tartalomért, többen megjegyezték, hogy anya és fia a kedvenc párosuk, mások pedig nem győzték dicsérni Nolent, aki már nagyfiús. 

Rúzsa Magdi az ikrekkel főzött

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Keve, Zalán és Lujzi 2023. február elsején ünneplik első születésnapjukat. Főzőcskézős fotójukon meg is látszik, mennyire rohan az idő. A három csemetéről és édesanyjukról elképesztően cuki fotó készült. Az énekesnő éppen a konyhában főzőcskézett, gyermekei pedig az etetőszékükben ülve figyelték a történéseket.

Rúzsa Magdi hármas ikreivel főzőcskézett: nagyot nőttek, mióta utoljára láttuk őket

Rúzsa Magdi megmutatta, hogyan szokott Kevével, Lujzával és Zalánnal együtt alkotni a konyhában.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Instagram/Sáfrány Emese

Ezt is szeretjük