Már 6-an vannak! Ez a vörös színésznő csatlakozott a Beugró Plusz csapatához
A Beugró Plusz csapata Ruttkay Laurával bővül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Péntek esténként a vidámságé lesz a főszerep a VIASAT3-on, hiszen mától a Beugró Plusz újabb évaddal jelentkezik a csatornán.

Míg korábban csupán Pokorny Lia képviselte a női nemet Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter és Debreczeny Csaba társaságában, a legújabb évadban Ruttkay Laura is állandó szereplőként vesz részt a produkcióban. A bájos színésznő őszintén mesélt a beilleszkedésről, az improvizációról és az első forgatási napról.

- Hamarosan ismét találkozhatnak veled a nézők, ám mostantól állandó tagként üdvözölhetnek a Beugró színpadán.

- Igen, túl vagyok az első felvételen, most érzem csak igazán, hogy még az út elején járok. Nagyon segítőkész az egész csapat, de azért érezhető a különbség, hiszen a többiek már négy éve dolgoznak együtt, komoly gyakorlattal, szakmaisággal a hátuk mögött. Nagyfokú koncentráció és fizikai állóképesség szükséges ehhez a munkához, hiszen esténként négy órán keresztül jönnek egymás után a szituációk, amelyekre reagálnunk kell. Megterhelő, mégis izgalmas folyamatosan észnél lenni: olyan ez, mint az ejtőernyős ugrás. Csak néha egyszerűen nem nyílik ki az ejtőernyő.

- Egy korábbi interjúban említetted, hogy érdekes helyzeteket teremthetne, ha a színpadon együtt játszhatnál Pokorny Liával, hiszen a társulatban eddig egyedül ő képviselte a női vonalat.

- A nyári tréningen már kipróbáltuk ezt a felállást, és nagyon jól sült el. A megszokottól eltérően némileg komolyabb hangnemet ütöttünk meg. A produkció vezetőségében is megfogalmazódott már a szándék, hogy alkalmanként próbálkozhatnánk kicsit több drámaisággal, de persze a színészt csábítgatja a nevettetés, mert az mérhető hatással jár.

- Mi történik a tréningeken? A laikus azt gondolná, az improvizációra nem lehet készülni.

- Pedig több ezer gyakorlat létezik: némelyik a gyorsaságra megy rá, némelyik az érzelmekkel dolgozik, és még sorolhatnám. Nagyon jól megmutatják, kinek mi az erőssége, legyen az a verbalitás, a nyelvutánzás vagy a mozgás. Ezek a feladatok segítenek abban, hogy magabiztosságot nyerjünk azokon a területeken, ahol valamivel bátortalanabbak vagyunk. Rengeteget tanulok közben a szakmáról is. Számot vetettem a pályán eddig eltöltött 11 évemet, és rájöttem, hogy minél jobban lecsupaszítom magamat, illetve az eszköztáramat, annál közelebb kerülök a szituáció lényegéhez.

- Hogyan fogadtak a régiek? Sikerült a beilleszkedés?

- Egyelőre szakmai barátok vagyunk, hiszen most az a fontos, hogy mi történik a színpadon. El kell telnie némi időnek, hogy biztonságban érezzék magukat velem a színpadon, hogy megszokjuk egymást. Ezért is találkozunk a színházban előadás előtt néhány órával, hogy összehangolódjunk az estére. Érdekes egyébként, hogy mennyire izgulnak ők is színpadra lépés előtt, ennyi év után. Ez is azt mutatja, hogy a rutin fogalmát teljesen ki lehet zárni ebből a műfajból.

Beugró Plusz: Péntek este 21.25-kor a VIASAT3 műsorán. Nézd meg, hogyan bizonyítja rátermettségét Ruttkay Laura!

- Elkezdődött a színházi évad is, miben láthatnak a nézők a Magyar Színházban?

- Kolléganőm szülése után egyedül viszem tovább a Sweet Charity című musical főszerepét, ami nagy kihívás, fontos feladat számomra. Már alig várom, hogy elkezdődjenek a felújítópróbák.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1811519&banner=1811520&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük