Kipattant a titok! Rudolf Péteréknek már nem elég egy nő a Beugróban
A beugrósok elárulták, nemsokára újabb állandó taggal bővül a népszerű műsor csapata.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2007-ben Szurdi Tamás alapötlete alapján debütáló Beugró rövid idő alatt lett a nézők kedvence, hiszen hasonló improvizációs műsorra korábban még nem volt példa hazánkban.

Balról jobbra: Debreczeny Csaba, Novák Péter, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Pokorny Lia és Szabó Győző

A humorral és iróniával fűszerezett szituációs játékokban kezdetben Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző szórakoztatta a közönséget Novák Péter vezénylésével, majd 2010-ben Debreczeny Csaba is csatlakozott az állandó csapathoz.

Új köntösben - új csatornán

A közönség körében rendkívüli népszerűségnek örvendő produkciót TV2-s indulása óta láthattuk az M1-en, a Comedy Centrálon, majd a Cool TV-n, idén tavasszal pedig megújuló díszlettel és játékokkal jelentkezik a VIASAT3 csatornán.

- Bár már beállítottuk a műsorvándorlás világcsúcsát, reméljük, végre otthonra találunk a VIASAT3-on, amelynek szellemisége közel áll hozzánk - tudhattuk meg Kapitány Ivántól, a Beugró producerétől.

- Nem is volt vitás - folytatta -, hogy az elmúlt évek legsikeresebb és legmélyebb nyomot hagyó saját fejlesztésű műsorának itt a helye.

Plusz egy fő

Nem csupán csatornaváltásra, névváltoztatásra is sor kerül: ezentúl Beugró Pluszként nézhetik kedvenc műsorukat a rajongók, hiszen a csapat egy újabb taggal bővül. Ám, hogy ki lesz az, nem a producerek vagy a szerkesztők választják ki - a döntést a nézőkre bízzák.

Ugyan ezúttal a végszót nem a beugrósok mondják ki, természetesen nekik is megvan a maguk véleménye: ők pedig lehetőleg nőt szeretnének. Ez alól Pokorny Lia sem kivétel, hiszen egyedüli színésznőként ő is örülne annak, ha javulna a nemek aránya.

Arról egyelőre nem sokat tudhatunk, hogy a nézők milyen formában szólhatnak bele az új szereplő kiválasztásába, ám egy biztos: a Beugró Plusz, ha lehet, még izgalmasabb lesz, mint elődje volt.

Fotó: Femina; cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük