Norbi kedvéért bármit? Rubint Réka olyat tett, amire senki sem számított
Rubint Réka túlságosan lefogyott harmadik gyermeke megszületése után, ami Norbit nagyon aggasztotta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szerető feleség szinte bármire hajlandó férje kedvéért, Rubint Rékáról pedig nem mondhatnánk, hogy nem szereti élete párját, Schobert Norbit, hiszen az ő kedvéért bizony még hízni is hajlandó volt!

Hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárja a közelmúltban az Aktívnak adott egy feltárulkozó interjút, amiből kiderült, Norbit egyre jobban aggasztotta, hogy kedvese a harmadik gyerekük megszületése után 55 kilóra fogyott.

"Tényleg húzós volt"

- 55 kilónál tényleg izgultam, mert 55 kilónál már sovány volt, kezdett beesni az arca, az már tényleg húzós volt - osztotta meg a nézőkkel aggodalmát a 40 éves tornász és üzletember.

Tegyük hozzá, hogy mindez nem volt egészen alaptalan, hiszen felesége Zalán világrajövetelét követően vékonyabb volt, mint lánykorában, és a terhesség kilenc hónapja alatt mindössze három és fél kilót hízott.

A 33 éves sztáranyuka pedig mindent megtesz azért, hogy férje kedvében járjon, éppen ezért egy igencsak hatékony hízókúrába kezdett, amelynek szellemében az Aktív operatőrének szeme láttára fogyasztott el egy óriási abárolt szalonnát.

65 kiló a lélektani határ

Norbi egyébként hozzátette, hogy szereti a nőies idomokkal rendelkező hölgyeket, de természetesen csak egy bizonyos határon belül - 65 kiló felett például testmagasságtól függetlenül minden nőnek a fogyókúrát ajánlja.

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen Réka nem viszi túlzásba a hízókúrát, már csak azért sem, mert, mint az interjúból kiderült, tinédzserkorában volt már rajta 20 kiló felesleg, amitől csak kínkeservvel sikerült megszabadulnia.

- Aki valaha a túlsúlytól megszabadult, annak az embernek a lelke mindig duci marad, és ha nekem pisztolyt tartanának a fejemhez, akkor sem tudnám lélekben átlépni a 60 kilót - nyilatkozta Réka.

Ezt is szeretjük