Rubint Rékát fel sem ismerni: szexi Szörnyellának öltözött

Rubint Réka nagyon dögösen festett a jelmezében, amelyet a kommentelők nem győztek dicsérni.

rubint-reka-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rubint Réka mindig kitesz magáért, ha nagyobb eseményekről vagy bálokról van szó, nagyon gondosan választja ki, mit húz fel.

Az Alakreform táborából jelentkezett be farsang alkalmával, méghozzá nem is akármilyen mesehősként, hanem Szörnyellaként.

Rubint Réka Szörnyellaként

A Facebook-oldalára posztolt képén alig ismerni rá a fekete-fehér parókában és a szexi jelmezben. Mély dekoltázsa dögös benyomást kelt, könyékig érő selyemkesztyűjében és oldalt kivágott ruhájában felülmúlja Szörnyellát.

„Indul a buli! Alakreform tábor - Farsangi bál” - írta a posztjához, amely alá csak úgy záporoztak az elismerő szavak és a dicsérő kommentek. Több rajongó megjegyezte, hogy milyen jól áll neki ez a karakter, míg mások szerint a haja is sokkal extravagánsabb ebben a formában.

„Cuki a háttér, na de te mindent viszel! Ilyen szexi jelmezt még életemben nem láttam.”

„Szörnyella egyértelműen elbújhat melletted, gyönyörűség! Csábos vagy és olyan szexi, hogy arra szavakat sem találok hirtelen.” 

Várkonyi Andrea Louis Vuitton ruhája

Február 9-én nyílt meg a 29. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás, rövidítve FeHoVa a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A megnyitón Mészáros Lőrinc és felesége is ott voltak. Várkonyi Andrea a világ egyik leghíresebb luxusmárkája, a Louis Vuitton divatház kollekciójából választott ruhát magának az eseményre.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük