Rubint Réka sem volt mindig vékony - Duci tiniként ezért küzdött plusz kilókkal

Rubint Réka fiatalon sokat bűnözött, ha étkezésről volt szó.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rubint Rékáról a TV2-n futó Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban derült ki, hogy fiatalkorában mi volt a legnagyobb szenvedélye, melynek a plusz kilóit is köszönhette.

Nem mindig volt nádszálvékony

Rubint Rékáról sokan feltételezik, hogy tökéletes génekkel jött a világra, és sosem volt gondja a súlyával, azonban ez egyáltalán nem így van. Amikor tinédzser volt, ő is küzdött súlyfelesleggel - ennek oka az egészségtelen táplálkozás volt.

rubint-réka
Fotó: TV2/Vigyázat, szülővel vagyok!

Akkor még nem volt cukormentes, úgyhogy a cukros kólát nyomtam ezerrel. Egyik kezemben volt a kóla, a másikban a zsíros kenyér, úgy is néztem ki - mesélte magáról.

Ezután a kijelentés után Ördög Nóra megkérdezte Schobert Norbi feleségétől, hogy tényleg duci volt-e lánykorában. Erre Réka és az édesanyja is igennel válaszolt.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Réka őszintén beszélt arról, hogy valaha ő is szenvedett a plusz kilóktól. Még 2007-ben a StoryOnline Csak őszintén... című műsorában Lakatos Leventének elmondta, mikor jött el az a pont, amikor úgy érezte, hogy meg kell szabadulnia a feleslegtől.

13 éves koromban azt mondtam, elegem van, nem akarok dagadt lenni. Volt rajtam 15 kiló súlyfelesleg. Fogtam magam, és koplalni kezdtem. Drasztikusan lefogytam, fél év alatt majdnem húsz kilót adtam le. Az anorexia határán mozogtam, ájulástól-ájulásig teltek a napjaim - vallotta be akkor.

Szerencsére később Rubint Réka megtalálta az arany középutat, nem koplal, helyette egészségesen táplálkozik, és rendszeresen mozog.

Schobert Lara nagyon hasonlít Rékára

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Rubint Réka lánya, Lara. A tinédzser napról napra jobban hasonlít az anyukájára.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük