Rubint Réka bevallottan nem tud táncolni: ezért szerepel mégis a Dancing with the Starsban
Rubint Réka táncpartnere Andrei Mangra lett a Dancing with the Stars harmadik évadában.

rubint-reka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ország sztáredzője, a mindig energikus, lendületes és mosolygós Rubint Réka előszeretettel mond igent különféle tévés szereplésekre, ám a TV2-n futó Dancing with the Stars az egyik legkülönlegesebb a számára. 

Az edzésein is zenére mozog, egyértelműen a vérében van a pezsgés, a ritmus. Így talán nem is annyira meglepő, hogy elmondása szerint évek óta arra várt, hogy felkérjék szereplőnek a műsorba, amelyben partnere Andrei Mangra lesz. 

Rubint Réka a Dancing with the Starsban

- Azért mondtam igent erre a felkérésre, mert erre a hívásra vártam, egyszerűen ez a legőszintébb válaszom. Hiszen ez egy olyan műsor, amiben hétről hétre alkotni lehet, újat és újat mutatni, egy gyönyörű dolgot csinálni. Ráadásul lehet tanulni. Még több alázatot, még több fegyelmet, az összhangot. Az egy dolog, hogy sporttal foglalkozom, és a ritmus ott van a lábaimban, de teljesen más egy aerobikórát megtartani és, mondjuk, egy keringőt vagy csacsacsát eltáncolni - mesélte a Feminának.

Rubint Reka Andrei Mangra
Fotó: TV2

 - Azt gondolom, hogy ez az én pályám. Hogy az embereknek, akik követnek, annak a sok 10-100 ezer embernek megmutassam, hogy a tánccipőben is benne lehet az az energia. Hogy megadjam azt a pluszt, hogy merjék elkezdeni, hiszen sok ember hiszi, hogy nem képes rá. Egy közvetítő lehetek ebben.

Én sem tudok táncolni, de kellő szorgalommal és a hitünket megvalósítva ezt is lehet.

- Ha csak néhány ember életébe sikerül megnyitni a táncparkett ajtaját, már elvégeztem a feladatomat ebben a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az Alakreform-táborokban szeret a nap végi bulikban táncolni, és egy kedves gyerekkori emléke is kötődik a tánchoz, de ezek mind nagyon más közegben zajló táncolások, mint a kamerák előtt profi partnerrel teljesíteni. 

 - Az én táncosmúltam, az arra vezethető vissza, amikor édesapám egy lakodalomban felállított, és mondta: „Gyere, kisjányom, táncolj velem egyet!” Jobbra-balra rángatott. Illetve a táboraimban hajnalig, reggelig tartó bulik vannak. Ehhez képest azért

egészen más, amikor egy gyönyörű ruhában, a pároddal együtt elő kell adnotok azt, amire csak néhány napotok van, hogy megtanuljátok.

- A kamerák, az élő show hangulata egészen más. Az pedig nem titok, hogy szeretnék maximálisan teljesíteni és megfelelni a páromnak, a partneremnek, hiszen ő profi. Az a szeretet és az a maximalizmus, amivel ő felém van, illetve a türelme az, amit szeretnék neki meghálálni.

Rubint Réka nem titkolta, hogy férje, Schobert Norbi elsőre annyira nem örült felesége újabb vállalásának, mert a sok munka miatt így is kevés idejük jut egymásra. 

 - Norbi egy picit így összerezzent, amikor megkerestek ezzel a lehetőséggel, mert kevés időt töltünk együtt, hiszen ő is dolgozik, én is rengeteget. Egyből az volt az első mondata: „Kicsim, most még kevesebbet foglak látni!” De ahogy ismerem, próba előtt és próba után oda fog jönni, hiszen őt is nagyon érdekli, hogy hétről hétre hogy fogok fejlődni. Támogat mindenben. 

rubint-reka
Fotó: TV2

Rubint Réka elképesztően komolyan veszi a felkészülést, hetek óta rengeteget nyújt, hogy hajlékonyabb lehessen. Ebben Norbi óriási segítséget jelent a számára. Az edző attól sem riad vissza, ha időhiány esetén csak éjjel marad majd ideje gyakorolni, ezt az áldozatot is hajlandó meghozni a cél, a győzelem érdekében.

Azt is elárulta, Andrei Mangra és ő szinte az első pillanatban megtalálták a közös hangot, első próbáik nagyon sikeresek voltak. 

 - Nagyon-nagyon jó köztünk az összhang. Andrej Halak csillagjegyű, én Rák vagyok. A két vízjegy szó szerint együtt úszott az árral. Nagyon jól tanít, nagyon szeretek rákérdezni a részletekre, neki pedig meglepő elmondása szerint, hogy ennyit kérdezek. Nekem fontos, hogy ne menjünk addig tovább, amíg nincs meg minden. Úgy lesz sikerélmény, ha megvannak a részletek. Nagyon jó páros vagyunk, úgy érzem - áradozott táncpartneréről. 

Rubint Réka a plasztika előtt

Schobert Norbi felesége azon sztárok közé tartozik, akik nem szégyellik, helyette büszkén vállalják, hogy kés alá feküdtek. Rubint Réka évekkel ezelőtt a melleit műttette meg, hiszen a természet nem áldotta őt meg túl nagy méretekkel, ez állítása szerint rosszat tett a nőiességének.

Ezt is szeretjük