Rózsa György unokájával állt kamera elé: az egyéves Ádám tündéri kisfiú

Rózsa György lánya, Csilla, 2020 szeptemberében adott életet a tévés legenda egy szem unokájának, Ádámnak.

rózsa-györgy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rózsa György 1980-ban vette át Vitray Tamástól a Magyar Televízió Kapcsoltam című vetélkedőjének műsorvezetését, az ország ekkor ismerte és szerette meg. 17 éven keresztül vezette a Leg...leg...leg... elnevezésű műsort, számos tévés produkció házigazdája és kitalálója volt.

A karrierépítés mellett a magánéletét sem hanyagolta el. Második feleségét, Kanyó Éva tornásznőt 1961-ben vezette oltár elé. A házasságukból egy gyermekük született 1983-ban.

Rózsa György tündéri unokája

Csilla 17 éves volt, amikor nagy tragédia érte a családot, édesanyja elhunyt. A tévés elmondása szerint egy ilyen helyzetben a szülő helyettesíteni akarja az elvesztett felet gyermeke életében, ám ez lehetetlen. Manapság is érzi néhai felesége hiányát, főleg mióta 2020 szeptemberében lánya megajándékozta az unokájával, Ádámmal.

rózsa-gyorgy-unoka
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Most is meglátszik, hogy Évi nincs velünk, mert azért, amikor Csilla kicsi volt, akkor a két nagymama gőzerővel segített. Itt most ezt nem tudjuk megoldani, de én mindig vele akarok lenni, mert ő az egy szem kis unokám - ecsetelte a Családvarázs interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Rózsa György olyan nagypapa, akivel az unokája nem csak az ünnepnapokon vagy a családi összejöveteleken találkozhat. Napi kapcsolatban vannak, ha személyesen olykor nem is tudnak találkozni, webkamerán keresztül mindennap látják egymást. 

- Ha Csilla telefonál, hogy át tudok-e menni pár pillanatra, már végig se hallgatom a mondatot, mondom, hogy persze, ugrok be a kocsiba, és megyek át.

Mint minden nagyszülő, ő sem tud betelni a lurkóval. Ádám születésével új fejezet indult az életében, állítása szerint mióta a csöppség a világra jött, 30 évet fiatalodott.

- Az embernek a sorsa teljesen megváltozik abban a pillanatban, hogy megszületik az unokája, még kevésbé leszek saját magam számára fontos. Amikor megszületett a lányom, Csilla, ez a dolog már átment abba, hogy Csilla lett fontosabb, most meg ők ketten a legfontosabbak számomra.

Bodrogi Gyula és unokája

Bodrogi Gyulát és Voith Ágit fiuk, Bodrogi Ádám, aki két unokával ajándékozta meg, Bencével és Enikővel. Utóbbi örökölte nagyszüleitől a művészi vénát, gyönyörű énekhanggal áldotta meg az élet. Képeken mutatjuk, milyen szép tini lett a 17 éves lányból.

Cover-fotó: YouTube/Családvarázs

Ezt is szeretjük