Rózsa György lánya gyönyörű nő lett - A 35 éves Csilláról dögös fotók készültek
Rózsa György örül, hogy Csilla lánya olyan hivatást talált, ami boldoggá teszi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rózsa György egy szem lánya vonzó nő lett. A 35 éves Rózsa Csilla a mozgás szeretetét édesanyjától örökölte. A mindössze 39 évesen, rákban elhunyt Kanyó Éva egykori válogatott, sokszoros magyar bajnok tornásznő kecses volt, és gyönyörű. Ugyanez mondható el a lányáról is, aki évekig balettozott, négy éve viszont már rúdtáncoktatóként tevékenykedik. 

Rózsa Csilla lánya szerint a rúdtáncsportot még ma is sok előítélet övezi, de azért egyre többen ismerik el, milyen kemény sport, ami minden izomcsoportot igénybe vesz, és erősít. Ugyan kevés ruha van rajtuk, de azok nem kihívóak, egyetlen céljuk, hogy a test jól tudjon tapadni a rúdra, és kevés legyen a baleset. 

- Négy éve nyílt a rúdtáncstúdióm, ahol magam is gyakorolok és oktatok. Bár az egész életem a táncról szólt, idén nyáron nagyon meghíztam. Imádok enni, főleg a strandon, bármilyen finomságot. Nehéz mértéket tartanom, meg kell tanulnom normálisan enni. Jó úton haladok, most ketogéndiétát tartok. Tulajdonképpen a fogyásomat ünnepeltem ezekkel a képekkel - árulta el a Borsnak Rózsa György lánya, akiről dögös képek készültek. 

A hetvenéves tévés legenda örül annak, hogy a lánya olyasmit csinál, amiben örömét leli. A napilapnak azt mondta, ő mindig büszkén nézte a lányát a színpadon.  

- Egész életemben a szép nők bűvöletében éltem, örülök, hogy Csilla egy közülük. Szerettem látni, ahogy a színpadon táncol, és most sincs ez másként a rúdtánccal. Persze könnyen lehet, hogy valaki azért jár ilyen edzésre, hogy tessen a párjának az ott elsajátított mozdulatokkal, de azért ez a sport már régen sokkal több, mint a bárok füstös világa és a tiszta szexőrület - nyilatkozta Rózsa György.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük