Róka Adri át akart verni mindenkit, de lebukott: Kabát Peti párja nem volt elég ügyes troll

Róka Adrienne alig várta, hogy a Troll a konyhában című műsorban ő lehessen a troll, de nehezebb volt a feladat, mint gondolta.

Róka Adrienne és a Troll a konyhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Róka Adrienne másfél évvel ezelőtt eltűnt a rivaldafényből, de a Troll a konyhában című műsorral visszatért. 

A produkció a VIASAT3 saját gyártású, vadonatúj, Magyarországon még sosem látott, formabontó, kulináris krimije. Öt héten keresztül hat-hat celeb áll a konyhapult mögé, hogy minél többet gyűjtsenek össze a heti egymilliós díjból.

Róka Adrienne és a Troll a konyhában

Róka Adrienne-t 2016-ban, párjával, Kabát Petivel együtt versenyezve ismertük meg az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának legelső szériájában. A szőke szépség 2021 márciusában visszavonult a rivaldafényből, az Instagram-oldalára sem töltött fel egyetlen posztot sem egészen idén szeptember 25-ig. Ennek oka az, hogy a héten egy újabb vetélkedőben, a VIASAT3 kulináris krimijében látható. 

roka-adrienne
Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

A Troll a konyhában érdekessége, hogy a versenyzők között minden nap megbújik egy troll is, aki észrevétlen dolgozik azon, hogy szabotálja a döntőbíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket: ha a trollnak sikerül elrontani úgy a fogásokat, hogy nem derül fény a kilétére, a nyereményt megtarthatja magának, ha viszont a többiek rájönnek, ki kavart be, a pénz a csapattagok között oszlik el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A csütörtöki adásban Róka Adrienne-re esett ez a szerep, de nem volt elég ügyes troll, négy csapattársa is rá tippelt, csak ketten szavaztak másra, Lukács Mikire, illetve Adányi Alexre. A kulisszák mögött bevallotta, azt hitte, ügyesebb troll lesz, rengeteg mindennel próbálkozott elrontani az ételeket, de minden versenyző egyre jobb, már nem volt olyan könnyű átverni őket. 

roka-adrienne-troll
Fotó: VIASAT3/Labancz Viktória

- Nagyon vártam minden nap, hogy troll lehessek, viszont brutál rosszul éreztem magam. Őket átverni és elrontani az ételeket, nekem ez nagyon nehéz volt - vallotta be a csütörtöki adás végén. 

Mohamed Fatima lefogyott

Az énekesnő elképesztő átalakuláson esett át, friss fotóin rá sem ismerni: 95 kilót fogyott, emellett néhány képen göndör, sötét fürtök helyett egyenes, vörösesbarna tincsekkel mosolyog a kamerába. 

Mohamed Fatima 95 kilót fogyott: rá sem ismerni friss fotóin az énekesnőre

Mohamed Fatima 95 kilót fogyott, a Fekete vonat egykori énekesnőjét fel sem ismerni.

Elolvasom

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük